Porsche wil blockchain in toekomstige modellen integreren

Porsche, de Duitse autofabrikant, wil de blockchain rechtstreeks in al zijn toekomstige modellen integreren. Het bedrijf zegt, dat het de eerste autofabrikant wil zijn die de technologie in zijn auto’s implementeert. Voor nu betekent dit het vergrendelen/ontgrendelen van een voertuig via een app, en het autoriseren van tijdelijke toegang.
 

Porsche werkt hiervoor samen met de Duitse start-up Xain, die een aantal blockchain- en kunstmatige intelligentie-projecten heeft ontwikkeld, met een focus op intelligente en industriële toepassingen. De start-up won vorig jaar ook de allereerste Porsche Innovation Wedstrijd.
 

Reageer

wil je naar aanleiding van dit nieuwsbericht verder praten in onze community? Meld je dan aan via de onderstaande button, join ons gezellige Telegram kanaal en chat met ons en mede traders en blijf op de hoogte van onze nieuwsberichten, marktupdates, tips&tricks en gratis trading signals.
 


 

Deel dit nieuwsbericht op: