Ripple wil technologie achter cryptocurrency verbeteren

Ripple is momenteel de op 2 na hoogst gewaardeerde cryptocurrency. Het team achter Ripple is plannen aan het maken om de technologie achter cryptocurrency te verbeteren. Dit is natuurlijk erg positief nieuws voor investeerders, maar ook zeker voor klanten van het platform.
 

2 nieuwe whitepapers
Ripple publiceerde recent een aantal nieuwe whitepapers. De eerste whitepaper richtte zich op het algoritme wat momenteel gebruikt word voor het platform. De 2e whitepaper richt zich op de manier waarop de verbinding tussen verschillende nodes kan worden verbeterd. Ook richt de whitepaper zich op de manieren waarop de verificatie van transacties kan worden verbeterd in de toekomst.
 

Ripple heeft ook veel grote namen als investeerders zoals SBI en Santander. Het nieuws over dat ze aan het bekijken zijn hoe de infrastructuur kan worden verbeterd werkt hierbij dan ook in hun voordeel, omdat cryptocurrency platformen op die manier steeds effici├źnter te werk kunnen gaan op het gebied van het verzenden van currencies over de wereld. Bij Ripple groeit het aantal klanten constant en dit is dan ook de reden dat dit nieuws over de whitepapers als zeer positief nieuws kan worden beschouwd.
 

Reageer

wil je naar aanleiding van dit nieuwsbericht verder praten in onze community? Meld je dan aan via de onderstaande button, join ons gezellige Telegram kanaal en chat met ons en mede traders en blijf op de hoogte van onze nieuwsberichten, marktupdates, tips&tricks en gratis trading signals.
 


 

Deel dit nieuwsbericht op: