Tech Gigant Oracle onthult blockchain product in Mei, Applicaties zullen in juni volgen.

Oracle, het op twee na grootste bedrijf ter wereld, heeft kenbaar gemaakt deze maand hun blockchain producten te onthullen.
Thomas Kurian, hoofd productie bij Oracle, heeft via Bloomberg aangegeven dat er deze maand een zogeheten platform-as-a-service blockchain product onthuld zal worden. In Juni zal de release van gedecentraliseerde apps op grootboek basis volgen.
 

Volgens Kurian is Oracle een samenwerking aangegaan met Banco de Chile, één van de grootste commerciële banken van Chili, voor de verwerking van de Hyperledger oplossing. Een oplossing voor het registreren van bank transacties. Ook geeft Kurian aan een samenwerking te zijn aangegaan met de Nigeriaanse douane. De regering wil namelijk de data van de douane registreren op blockchain platformen.
 

Oracle hoopt met dit nieuwe productaanbod de interesse te wekken van grote farmaceutische bedrijven die de wens hebben hun medische producten nauwkeurig te tracken. Oracle heeft al langere tijd de vergrote interesse in blockchainproducten kenbaar gemaakt.Begin dit jaar hebben zij ook al aangegeven meerdere blockchain gerelateerde deals wereldwijd te hebben gesloten met verschillende bedrijven. Er zal dus nog veel meer crypto diensten en/of producten volgen van Oracle.
 

Reageer

wil je naar aanleiding van dit nieuwsbericht verder praten in onze community? Meld je dan aan via de onderstaande button, join ons gezellige Telegram kanaal en chat met ons en mede traders en blijf op de hoogte van onze nieuwsberichten, marktupdates, tips&tricks en gratis trading signals.
 


 

Deel dit nieuwsbericht op: