Eigenaar New York Stock Exchange wil klanten Bitcoin laten kopen

Een aantal dagen na de bekendmaking van een Goldman Sachs Directielid dat zij binnen een paar weken willen gaan beginnen met Bitcoin futures komt de NYSE ook met een bekendmaking.
 

De New York times vermeld dat zij via betrouwbare bronnen vernomen hebben dat Intercontinental Exchange (ICE), eigenaar van de New York Stock Exchange, klanten op de hoogte brengt van de komende opties BTC aan te kunnen schaffen.
 

De ICE heeft aangegeven van plan te zijn traders contracten aan te bieden waarbij de traders uiteindelijk ook eigenaar worden van de cryptocurrency in tegenstelling tot de huidige futures contracten.
 

Volgens de Times zijn er gesprekken geweest tussen de NYSE en andere financiële instellingen over het opzetten van een nieuwe operatie. De bedoeling van de nieuwe operatie maakt het mogelijk dat banken contracten kunnen kopen ,beter bekend als een swap, waarbij klanten de dag na aanschaf ook daadwerkelijk de aangeschafte currency als eigendom ontvangt, maar dan wel met de veiligheid van de exchange.
 

Mocht al het bovenstaande uitkomen dan zal er veel traditioneel beursgeld op de crypto markt komen. Er zullen dan 3 grote spelers zijn waarvan het officieel bekend is dat zij een rol in de crypto markt zullen gaan spelen namelijk Goldman Sachs, NYSE en NASDAQ.
 

Reageer

wil je naar aanleiding van dit nieuwsbericht verder praten in onze community? Meld je dan aan via de onderstaande button, join ons gezellige Telegram kanaal en chat met ons en mede traders en blijf op de hoogte van onze nieuwsberichten, marktupdates, tips&tricks en gratis trading signals.
 


 

Deel dit nieuwsbericht op: