Huawei bied eerste crypto wallet applicatie aan op nieuwste smartphones

In maart is de AppGalery, de nieuwste app store van Huawei, uitgekomen. BTC.com, eigendom van Bitmain, heeft kenbaar gemaakt speciaal voor deze nieuwe app store een samenwerking te zijn aangegaan met Huawei voor de toevoeging van een cryptocurrency app. Bitmain staat bekend om het tracken van mining en block data van verschillende cryptocurrencies, maar daarnaast bieden zij ook een digitale wallet service aan. Deze samenwerking is dus een zeer goede manier om smartphone bezitters kennis te laten maken met de blockchain.
 

Momenteel is de nieuwste play store nog niet te downloaden. Deze komt nu momenteel enkel vooraf geïnstalleerd uit op de nieuwste smartphones van Huawei. In het tweede kwartaal van dit jaar zal de playstore ook te downloaden zijn voor de oudere Huawei apparaten.
 

Kort na de mededeling dat Huawei zich meer wilde gaan richten op Blockchain kwamen ze in april met de lancering van een blockchain service platform gebouwd op het Hyperledger systeem. Nu dit nieuws nog geen maand later al weer volgt is het duidelijk dat Huawei zeer actief bezig is met de adoptie van blockchain. Naast de kennismaking met Blockchain is dit een zeer grote stap voor een dergelijk bedrijf en zorgt dit uiteraard ook voor een zeer groot bereik voor de crypto markt.
 

Reageer

wil je naar aanleiding van dit nieuwsbericht verder praten in onze community? Meld je dan aan via de onderstaande button, join ons gezellige Telegram kanaal en chat met ons en mede traders en blijf op de hoogte van onze nieuwsberichten, marktupdates, tips & tricks en gratis trading signals.
 


 

Deel dit nieuwsbericht op: