Gedupeerden Mt. Gox krijgen alsnog hun rechtmatige bitcoins

De Toegewezen rechter in de Mt. Gox zaak heeft bekendgemaakt dat het faillissement zal worden opgeheven. Dit houdt in dat er een procedure zal worden opgestart waarbij er wordt gekeken naar het terugbetalen van alle gedupeerden.
 

Volgens meerdere bronnen zullen de terugbetalingen in 2019 vorm gaan krijgen. Er zouden meer dan 24000 claims zijn goedgekeurd met een geschatte waarde van ruim 400 miljoen.
 

Mt. Gox was de eerste echte exchange die door toedoen van hackers zo negatief in beeld terecht waren gekomen dat het gevolg uiteindelijk resulteerde in een faillissement. De exchange was van de één op de andere dag failliet waardoor alles assets werden bevroren. Door het faillissement konden mensen geen aanspraak maken op hun bitcoins.
 

Later dit jaar zal er meer info volgen omtrent het verdere verloop van deze claims.

 

Reageer

wil je naar aanleiding van dit nieuwsbericht verder praten in onze community? Meld je dan aan via de onderstaande button, join ons gezellige Telegram kanaal en chat met ons en mede traders en blijf op de hoogte van onze nieuwsberichten, marktupdates, tips & tricks en gratis trading signals.
 


 

Deel dit nieuwsbericht op: