Traden momenteel niet mogelijk op Binance

Binance, één van de grootste crypto exchanges, heeft momenteel een slot gezet op zowel het kopen en verkopen als het opnemen van crypto coins. Dit heeft alles te maken met de geplande update van vandaag.
 

De 4 uur durende update bleek toch meer tijd te kosten en Binance heeft hierop aan gegeven om 9:30 AM (UTC) weer te hervatten met alle activiteiten. Echter volgde er vlak na deze update een mededeling dat de activiteiten vooralsnog niet zullen worden hervat vanwege een verhoogd veiligheidsrisico.
In januari hebben we een soortgelijke situatie meegemaakt bij de crypto exchange Kraken. Uiteindelijk heeft het 48 uur geduurd alvorens mensen weer konden traden. Laten we hopen dat Binance dit sneller weet op te lossen.
 

Reageer

wil je naar aanleiding van dit nieuwsbericht verder praten in onze community? Meld je dan aan via de onderstaande button, join ons gezellige Telegram kanaal en chat met ons en mede traders en blijf op de hoogte van onze nieuwsberichten, marktupdates, tips & tricks en gratis trading signals.
 


 

Deel dit nieuwsbericht op: