Pornhub accepteert vanaf nu ook Tron en Zencash als betaalmiddel

Ondanks de aanhoudende prijsdalingen van Tron in deze negatieve crypto markt, weet Justin toch aanzienlijke stappen te maken met zijn bedrijf. De nieuwe samenwerking met Pornhub is dan ook een grote aanwinst voor de sinds kort onafhankelijk coin.
 

Pornhub, de grootste erotische entertainment site van de wereld, heeft namelijk bizarre cijfers als het gaat om data verwerking. Met meer dan 81 miljoen bezoeken per dag en 3732 petabytes aan data een hele grote speler en een uitstekend partnerschap voor blockchain bedrijven als Tron.
 

Justin is zeer actief gebleken sinds de migratie. Dit nieuws volgt namelijk al zeer snel na de bekendmaking van de overname van BitTorrent. Deze vooruitgang maakt ons wel benieuwd naar de verdere plannen van Justin en zijn Tron.
 

De vooruitgang die de coin in zeer korte tijd geboekt heeft is helaas niet terug te zien in de koers van de coin. Uiteraard komt dit grotendeels door het algemene sentiment in de markt. De coin blijft vooralsnog de downtrend volgen. Je zou haast vergeten dat Tron op een gegeven moment op $0,25 heeft gestaan. Op dit moment staat Tron op $0,038. Ergens spookt dan toch de vraag rond of dit nieuws nog zijn impact op de koers zal hebben zodra de positiviteit is wedergekeerd in de algehele crypto markt.
 

Zencash heeft net als Tron dezelfde partnerschap aangetrokken met Pornhub, en zal vanaf nu dus ook als betaalmiddel gebruikt kunnen worden op de site.
 

Reageer

wil je naar aanleiding van dit nieuwsbericht verder praten in onze community? Meld je dan aan via de onderstaande button, join ons gezellige Telegram kanaal en chat met ons en mede traders en blijf op de hoogte van onze nieuwsberichten, marktupdates, tips&tricks en gratis trading signals.
 


 

Deel dit nieuwsbericht op: