Icon (ICX) bevordert use case met samenwerking SK Holding

Icon en SK Holding hebben in een aankondiging kenbaar gemaakt een strategische samenwerking aan te gaan om processen efficiënter te maken in het bankwezen, verzekeringsmaatschappijen en andere financiële instanties.
 

In een getekende intentieovereenkomst tussen ICONLOOP en SK Holding komt tot stand dat ze gezamenlijk verscheidene blockchain bedrijfsmodellen willen ontwikkelen voor verschillende financiële instanties.
 

Met de geavanceerde blockchain producten van Iconloop op het gebied van interne documentmanagement, authenticatie services en claim services lijkt de samenwerking een unieke kans voor Icon om een goede toevoeging te bewerkstelligen als use case.
 

De focus van deze samenwerking ligt dan ook met name bij de kleinere instanties, omdat de complexiteit en infrastructuren van grote bedrijven en overheden in dit stadium nog te complex zijn om hier dergelijke oplossingen voor te bieden.
 

Voor Icon is dit zeker een opsteker en hoewel dit niet direct zichtbaar zal zijn in de koers zoals het meeste nieuws tegenwoordig, zal dit bij succes een goede houvast zijn voor wellicht verdere ontwikkeling of toevoeging van grotere instanties en overheden.
 

De CEO van Iconloop heeft het volgende gemeld over de samenwerking:

“with the MOU, we expect the blockchain platform of ICONLOOP to spread to not only domestic but global financial institutions based on SK Holdings C&C’s knowledge of financial industries and its excellent technical capabilities.”

Reageer

wil je naar aanleiding van dit nieuwsbericht verder praten in onze community? Meld je dan aan via de onderstaande button, join ons gezellige Telegram kanaal en chat met ons en mede traders en blijf op de hoogte van onze nieuwsberichten, marktupdates, tips&tricks en gratis trading signals.
 


 

Deel dit nieuwsbericht op: