Juventus komt met eigen crypto token!

Één van de meest populairste voetbalclubs ter wereld Juventus heeft aangekondigd momenteel bezig te zijn met het idee een eigen crypto token uit te brengen. Juventus wilt hiermee zorgen dat de fanbase van Juventus toeneemt en dat de fans de mogelijkheid hebben ‘’gehoord’’ te worden.
 

Voor een deel van het project zal de italiaanse voetbalclub gaan samenwerken met Socios.com. De token zal de naam ‘’Juventus Official Fan Token’’ krijgen. De tokens zullen middels een zogeheten FTO (Fan Token Offering) gedistribueerd worden. Volgens het team achter de munt zal de munt gebruikt worden om een grotere naambekendheid wereldwijd te krijgen en een directere band met fans buiten europa.
 

De tokens zullen verhandelbaar zijn via het Socios platform. De token zal tegen de $CHZ, de eigen munt van Socios, te verhandelen zijn. Fans kunnen de tokens gebruiken om via de mobiele app te kunnen stemmen op verschillende zaken. Hiermee zal de band tussen club en fan sterker worden en hebben de fans het gevoel gehoord te worden.
 

De FTO zal in het eerste kwartaal van 2019 worden gehouden, echter zijn er nog geen inhoudelijke details bekend over het evenement.
Steeds meer voetbalclubs lijken de weg richting een eigen cryptocurrency te vinden. Onlangs heeft Paris Saint Germain ook aangekondigd met de gedachte van een eigen cryptocurrency te stoeien.
Mochten deze clubs de eerste van velen worden dan zal dit een grote impact hebben op de crypto markt. Voetbal is nu eenmaal wereldwijd één van de grootste sporten.
 

Reageer

wil je naar aanleiding van dit nieuwsbericht verder praten in onze community? Meld je dan aan via de onderstaande button, join ons gezellige Telegram kanaal en chat met ons en mede traders en blijf op de hoogte van onze nieuwsberichten, marktupdates, tips&tricks en gratis trading signals.
 


 

Deel dit nieuwsbericht op: