Geheime listing Kucoin roept vragen op bij crypto community

Bots zijn gestuit op een geheime listing van een nieuwe coin op Kucoin. Dit is een zogeheten stablecoin. Een munt die bewust op een bepaald prijsniveau wordt gehouden om meer stabiliteit aan de markt toe te voegen.
 

Een aantal bots zijn gestuit op een nieuwe listing van de USDC op Kucoin. Hoewel er nog geen nieuws naar buiten is gebracht over de nieuwe listing is er wel al meer bekend over de coin. De USDC coin volgt namelijk de lancering van 2 volledig gelegaliseerde dollar afhankelijke coins, de Gemini dollar (GUSD) and Paxos Standard (PAX). De USDC is de minst bekende van deze drie. Tot op heden is CirclePay nog niet naar buiten getreden met een officiële aankondiging.
 

Dit maakt de listing dan ook zo apart. De Circle app, ondersteund door Goldman sachs, is zeer actief in de crypto markt en heeft in het verleden ook al Poloniex gekocht. Met deze koop werd ook direct gemeld dat Poloniex de USDC binnen korte tijd gelist zou krijgen.
 

Daarnaast heeft Circle ook aangegeven dat er een grote interesse in de coin is door meerdere exchanges. DE USDC maakt gebruik van het CENTRE framework. Een open source tool die gebruikt wordt bij het creëren van stablecoins. De coin komt qua specificaties het dichtst in de buurt bij TrueUSD (TUSD).
 

De tot nu toe onbekende listing zou wel uitwijzen op een diepgaandere trend waarbij de focus ligt op het creëren van meer dollar gerichte assets.
 

Reageer

wil je naar aanleiding van dit nieuwsbericht verder praten in onze community? Meld je dan aan via de onderstaande button, join ons gezellige Telegram kanaal en chat met ons en mede traders en blijf op de hoogte van onze nieuwsberichten, marktupdates, tips&tricks en gratis trading signals.
 


 

Deel dit nieuwsbericht op: