Google heft Crypto ban nu gedeeltelijk op

Google kondigt aan in de voetstappen van andere tech giganten te stappen en de crypto ban nu ook deels op te heffen.
 

De positiviteit waarmee we 2017 eindigden was begin 2018 ver te zoeken. Het sentiment werd met de dag grimmiger en het ene doem scenario was nog niet genoemd of de volgende stond al weer in de rij. Met deze negativiteit kwam er ook een sleur van negatieve nieuwsberichten naar buiten. Zo ook een aantal tech giganten. Denk hierbij aan Facebook, Twitter en Google. Allen brachten zij naar buiten een ban in te stellen op hun platform omtrent crypto en crypto advertenties.
 

Buiten Google om kwamen Facebook en Twitter redelijk snel terug van hun besluit met een aantal versoepelende regels. Hoewel de ban niet helemaal onterecht was bleken de tech giganten iets te veel aspecten over één kam geschoren te hebben. Hierop hebben zij de ban omtrent nieuwsberichten en overige informatieve zaken vrijgegeven.
 

Google daarentegen heeft tot voor kort geen respons gegeven aan de crypto community met inhoudelijke voorwaarden en regels. Daar komt nu met een aankondiging van Google dan eindelijk verandering in.
 

Op het moment dat Google de ban in bekend maakten was dit de zoveelste mokerslag voor de crypto community en de koersen. Bitcoin daalde daaropvolgend al gauw met 10%. Deze bans zijn namelijk niet alleen slecht voor bedrijven maar ook voor het mainstream worden van de crypto an sich.
 

De gedeeltelijke opheffing van de Google ban geeft een indicatie dat Google haar ogen ook weer gericht heeft op cryptocurrencies. Hoewel de ban nu alleen nog opgeheven is in Amerika en Japan kunnen we wel veronderstellen dat de rest van de wereld spoedig zal volgen.
 

Reageer

wil je naar aanleiding van dit nieuwsbericht verder praten in onze community? Meld je dan aan via de onderstaande button, join ons gezellige Telegram kanaal en chat met ons en mede traders en blijf op de hoogte van onze nieuwsberichten, marktupdates, tips&tricks en gratis trading signals.
 


 

Deel dit nieuwsbericht op: