Ontology gaat nieuw partnerschap aan voor KYC proces

Ontology heeft aangekondigd een samenwerking aan te gaan met 4stop met als focus het managen van klant identificaties. 4stop is één van de grootste Know-Your-Customer (KYC) en anti fraude leverancier. Het bedrijf is gevestigd in Koln. Het bedrijf staat bekend om hun alles in één oplossingen voor KYC integratie. Dit alles verwerkt in slecht 1 API.
 

De samenwerking moet er voor zorgen dat dat Ontology gebruik kan maken van een snel en efficient authenticatie proces middels digitale certificeringen die niet enkel voor mensen te gebruiken is maar ook voor objecten, investeringen etc. Dit partnerschap staat volledig in lijn met de visie van Ontology.
 

Ingo Ernst, CEO van 4Stop, heeft het volgende gezegd over de samenwerking;

‘’Creating a mainstream, standardized and easily accessible compliant and trusted infrastructure is something we are both passionate about, and we look forward to Ontology’s future developments.’’
 

Sinds regulatie een hot topic is geworden in de Crypto markt lijkt deze stap dan ook een goed initiatief van Ontology. Er zijn namelijk ontzettend veel bedrijven op de vingers getikt die voorheen geen KYC aanboden. De KYC procedure wordt namelijk als noodzakelijk middel gezien om witwassen, fraude en terrorisme tegen te gaan. In dit proces is het namelijk verplicht om een identificatie formulier met een kopie van je ID of paspoort volledig ingevuld aan te leveren.
 

Reageer

wil je naar aanleiding van dit nieuwsbericht verder praten in onze community? Meld je dan aan via de onderstaande button, join ons gezellige Telegram kanaal en chat met ons en mede traders en blijf op de hoogte van onze nieuwsberichten, marktupdates, tips&tricks en gratis trading signals.
 


 

Deel dit nieuwsbericht op: