Binnenkort wordt beleggen/investeren makkelijker gemaakt dankzij TD Bank

De TD Bank groep heeft vandaag de handtekening gezet onder een nieuwe publieke samenwerking met tech startup Hydrogen. De focus van deze samenwerking ligt voornamelijk bij het opstarten van geautomatiseerde digitale investeringsmogelijkheden voor de klanten van TD.
 

Indien de samenwerking leidt tot realisatie van het einddoel hebben de cliënten de mogelijkheid zelfstandig financiële plannen en investeringsportfolio’s op te starten die naadloos werken met een broker account.
 

Hydrogen, die eerder al benoemd is tot startup van het jaar, is een gedecentraliseerd financieel platform die kunstmatige intelligentie, authenticatie, betaalservices combineert. Het bedrijf maakt de Hydro Blockchain.
 

Na voltooiing van de eerste fase hebben de klanten de beschikking over verschillende middelen om gemakkelijk eigen financieel plan te trekken en een portfolio volledig zelf af te stellen op deze doelen.
Via de technologie zal de klant ook op de hoogte worden gehouden van financiële veranderingen binnen het portfolio. Dit zal het gebruiksgemak van blockchain investeringen in drastisch verbeteren. Als klant zijnde hoef je steeds minder om te kijken naar je portfolio en je hebt overal en altijd toegang tot je portfolio zonder dat deze wordt beheerd door derden.
In de volgende fases zal de technologie van Hydrogen’s web 3.0 worden geïmplementeerd in zowel bestaande applicaties als toekomstige applicaties van TD Bank.
 

Reageer

wil je naar aanleiding van dit nieuwsbericht verder praten in onze community? Meld je dan aan via de onderstaande button, join ons gezellige Telegram kanaal en chat met ons en mede traders en blijf op de hoogte van onze nieuwsberichten, marktupdates, tips&tricks en gratis trading signals.
 


 

Deel dit nieuwsbericht op: