Binance Coin, het groene lichtpuntje aan een verder roodgekleurde horizon

Waar het gros van de cryptocurrency markt rooie cijfers toont lijkt Binance coin (BNB) zich daar niks van aan te trekken.
 

Binance coin, de gelieerde coin van de binance exchange, staat momenteel ruim 3% in de plus. Dit terwijl 94 coins uit de top 100 momenteel in het rood staan. Nu is de Binance coin één van de weinige coins die wel met een groei 2018 uitkomt. Helemaal als je kijkt in satoshi waardes. De munt staat nu namelijk in satoshi waarde rond de 156k satoshi terwijl dit op de piek eind 2017/begin 2018 177k satoshi was.
 

Met deze stijging weet de munt zich voor bij twee grote altcoins te plaatsen op de 14e plek in de top 100. In korte tijd is de Binance coin voorbij Ethereum classic en Neo geschoven en staat nu stabiel onder Tron.
 

De stijging komt dan ook niet uit de lucht vallen en is met name te danken aan de vele investeringen die Binance Labs de afgelopen periode heeft gedaan. Zo ook nu met het nieuws $2,5 miljoen te investeren in de Australische blockchain betaalprovider TravelbyBit.
 

Daarnaast helpt het coinburn programma ook mee in de prijsstijgingen. Binance is namelijk heel open over het proces en heeft in verleden nu al een aantal keer aangekondigd een deel van de Binance coins te verbranden. Oftewel uit de omloop halen en te vernietigen. Dit maakt de munt met elke vernietiging weer een stuk schaarser.
 

De munt heeft ook een groot voordeel voor ons als traders. Je kunt de Binance coin namelijk gebruiken om een deel van je fees op de binance beurs te bekostigen. Ook dit draagt mee in de waarde en het toekomstbeeld van de munt.
 

De Binance coin heeft zich de afgelopen periode bewezen als zeer stabiele munt met een zeer gezonde groeicurve. Houd deze munt dan ook in de gaten.
 

Reageer

wil je naar aanleiding van dit nieuwsbericht verder praten in onze community? Meld je dan aan via de onderstaande button, join ons gezellige Telegram kanaal en chat met ons en mede traders en blijf op de hoogte van onze nieuwsberichten, marktupdates, tips&tricks en gratis trading signals.
 


 

Deel dit nieuwsbericht op: