Circle Invest komt met mogelijkheid cryptocurrency collecties aan te schaffen

Circle is met Circle Invest voornamelijk bezig met het laagdrempeliger maken cryptocurrencies voor beginners. Ze zijn nu een stap dichterbij het einddoel met de introductie van zogenoemde cryptocurrencies collecties.
 

In het beginstadium van Circle Invest was alles bewust heel simpel gehouden. Je download een app, schrijft je in en koopt heel gemakkelijk bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum en Ethereum Classic. Eigenlijk met dezelfde visie als Coinbase.
 

Het bedrijf is vervolgens steeds meer coins gaan toevoegen. Met de toevoeging van steeds meer coins kwamen ze er achter dat het merendeel eigenlijk het verschil niet weet tussen de verschillende coins en dus ook niet weten welke zij moeten aanschaffen.
 

Een goed voorbeeld in deze is zijn de coins Ethereum en Ethereum Classic. Weinig mensen hebben de hard fork meegemaakt en weten dus ook niet beter dan dat dit twee volledig onafhankelijk opererende coins zijn.
 

Om deze mensen van dienst te kunnen zijn komt Circle Invest nu met de zogenoemde cryptocurrencies collecties. Dit zijn eigenlijk gewoon vooraf samengestelde bundels waarin alle coins die zij verkopen in zitten. De bundel wordt samengesteld aan de hand van de huidige marktwaarde van de coins. Momenteel wordt deze optie al door 30% van de gebruikers gebruikt.
 

Coinbase heeft onlangs een gelijkwaardig product geïntroduceerd genaamd bundles. In een aantal stappen koop je alle coins die coinsbase verkoopt. Met deze producten lijkt het doel steeds meer mensen de wereld van de cryptocurrencies te introduceren steeds dichterbij te komen. Dit is uiteraard een leuke stap in de visie naar volledige adoptie.
 

Reageer

wil je naar aanleiding van dit nieuwsbericht verder praten in onze community? Meld je dan aan via de onderstaande button, join ons gezellige Telegram kanaal en chat met ons en mede traders en blijf op de hoogte van onze nieuwsberichten, marktupdates, tips&tricks en gratis trading signals.
 


 

Deel dit nieuwsbericht op: