Poloniex stopt met Margin Trading en Lending voor Amerikaanse klanten

De cryptocurrency exchange poloniex heeft in een aankondiging naar buiten gebracht alle Margin Trading en Lending producten te verwijderen voor Amerikaanse klanten. Daarnaast geven ze ook aan 3 cryptocurrencies te delisten van het platform.
 

Poloniex geeft aan door regulaties genoodzaakt te zijn drastische maatregelen te nemen. Deze aankondiging valt dan ook samen na eerdere aankondigingen over strenger toezicht onder exchanges.
 

Naast deze aankondiging heeft het platform aan gegeven meerdere cryptocurrencies te delisten. Te beginnen met 3 currencies te verwijderen per 10 oktober. Per 10 oktober zullen AMP, EXP en GNO worden verwijderd van de exchange. Klanten hebben tot 9 november de tijd alle bezittingen in deze coins op te nemen van de exchange.
 

De exchange heeft beloofd dat de wijzigingen zonder al te veel hinder zullen worden doorgevoerd. Een definitieve datum is tot op heden nog niet bekend gemaakt. Wel is duidelijk dat dit nog voor het einde van het jaar zal gebeuren. Verder informatie zal t.z.t. kenbaar gemaakt. Poloniex adviseert hun klanten wel vroegtijdig te stoppen met het gebruiken van deze diensten. De uitstaande leningen die gemoeid zijn met deze producten zullen wel gewoon de vooraf gestelde periode uitzitten.
 

Reageer

wil je naar aanleiding van dit nieuwsbericht verder praten in onze community? Meld je dan aan via de onderstaande button, join ons gezellige Telegram kanaal en chat met ons en mede traders en blijf op de hoogte van onze nieuwsberichten, marktupdates, tips&tricks en gratis trading signals.
 


 

Deel dit nieuwsbericht op: