Justin Sun; “Tron binnen 6 maanden in de top 10”

Justin Sun heeft in een interview met Investopedia zijn optimisme over de komende maanden uitgesproken.  Hij heeft 4 punten aangegeven die het team moet voltooien dit laatste kwartaal wil dit doel behaald worden.
 

Volgens Justin moet Tron geïmplementeerd worden in het BitTorrent peer-to-peer netwerk en haar 100 miljoen actieve gebruikers. Het plan voor deze implementatie wacht momenteel nog op goedkeuring. Zodra dit proces doorlopen is kan het fuseren beginnen. Tron heeft het doel Ethereum van de troon te stoten als het gaat om s ’werelds grootste gedecentraliseerde protocol.
 

Als volgt is het volgens Justin noodzaak meer werk te steken in het versterken van de bekendheid van het Tron protocol in zowel het 4e kwartaal van 2018 als het 1e kwartaal van 2019.
Dit zal Tron helpen meer voet in de aarde te krijgen in de crypto markt zodat uiteindelijk meer investeerders aangetrokken kunnen worden.
 

Nadat deze 2 punten behaald zijn wilt Tron zich gaan focussen op de entertainment en gaming industrie. Om dit te bereiken wille ze meer dApps ontwikkelaars aantreffen en meer dApps ontwikkelen en op de markt brengen.
 

Als laatste punt kaart Justin aan meer moeite te gaan steken in het optimaliseren van het protocol. Dit zal met name van grote waarde zijn voor de Tron community volgens Justin.
 

Tron zei het volgende over zijn doelstellingen; “Tron is a young company with cutting edge technology, with much more room for growth. We are confident that Tron will surge into top 10 in the next six months”.
 

Reageer

wil je naar aanleiding van dit nieuwsbericht verder praten in onze community? Meld je dan aan via de onderstaande button, join ons gezellige Telegram kanaal en chat met ons en mede traders en blijf op de hoogte van onze nieuwsberichten, marktupdates, tips&tricks en gratis trading signals.
 


 

Deel dit nieuwsbericht op: