“Bull Run” of “Correctie” de komende weken op de crypto markt?

De crypto markt lijkt op een aantal uitzonderingen na vooralsnog zijwaarts voort te bewegen.
Het sentiment in de meeste sociale crypto groepen weerspiegelen de huidige staat van de markt goed. Wij werken namelijk dat er grote twijfel is welke kant de markt nu op gaat.
 

Bij elke stijging en daling komen de kreten “Bull Run” en “Correctie” weer naar boven in de meeste sociale crypto groepen. Hoewel de Bitcoin vooralsnog stand lijkt te houden neemt de twijfels alsmaar toe. De altcoins hebben door de twijfel van bitcoin enigszins wat ademruimte gekregen. Een aantal alts hebben hier gretig gebruikt van gemaakt en hebben redelijke stijgingen laten zien.
 

De dominantie van Bitcoin lijkt niet alleen in de cijfers op coinmarketcap aanwezig te zijn, maar ook in het algehele sentiment. Ondanks sommige mooie stijgingen onder de altcoins blijken de meeste mensen huiverig te zijn voor wat er wellicht komen gaat. De maandenlange correctie lijkt zijn impact achter gelaten te hebben bij de crypto community.
 

Toch zijn er ondanks alle twijfels toch een groot aantal mensen die overtuigd zijn van een komende bull run. Waar komt deze info dan vandaan?  Nou de meest gehoorde onderbouwing voor deze voorspelling lijkt te zitten in eerdere gebeurtenissen in de crypto markt. De bitcoin lijkt namelijk in voorgaande jaren altijd een spurt te krijgen in het laatste kwartaal van het jaar. Je kunt je ongetwijfeld de bull run van eind vorig jaar nog herinneren. Hoewel de kans op een dergelijke bull run minimaal is zijn de meeste mensen ervan overtuigd een kleine bull run mee te maken dit jaar.
 

De meeste mensen die deze mening delen lijken zich gewoon aan te sluiten bij de meerderheid. Mocht je toch gedegen onderzoek doen en meer van de feiten te houden dan blijkt de kans op een bull run helemaal niet zo groot.  De volumes nemen de afgelopen dagen namelijk drastisch af. Zelfs zo ver dat we een record low bereikt hebben. In de afgelopen 17 maanden is het handelsvolume niet meer zo laag geweest. Daarnaast lijkt de twijfel in de koersen niet af te nemen. Elke stijging in de afgelopen weken waren niet sterk genoeg om belangrijke resistance punten te doorbreken. Daarentegen lijkt de support vooralsnog ook gewoon stand te houden.
 

Welke kant we op gaan is dan ook niet te zeggen. Vandaar ook de afname in volumes. Waar de markt normaal switched tussen bitcoin en altcoins merk je dat het geld nu verdwijnt uit de crypto markt. De meeste zitten in fiat te wachten op een duidelijke aanwijzing welke kant we op zullen gaan.
 

Ondanks de onzekerheid hebben wij de afgelopen periode een geweldige reeks aan signalen gedeeld die al onze leden leuke winsten bezorgd hebben.
 

Reageer

wil je naar aanleiding van dit nieuwsbericht verder praten in onze community? Meld je dan aan via de onderstaande button, join ons gezellige Telegram kanaal en chat met ons en mede traders en blijf op de hoogte van onze nieuwsberichten, marktupdates, tips&tricks en gratis trading signals.
 


 

Deel dit nieuwsbericht op: