Smartlands (Stellar) haalt enorme samenwerking binnen en zet hier een grote stap mee in de vastgoed markt!

De vastgoed sector is altijd een hoogdrempelige sector geweest. Voordat de tech sector een explosieve groei meemaakte was de vastgoed sector hofleverancier van een heleboel miljardairs. Echter heeft de tech sector dit overschaduwd met zijn explosieve groei de afgelopen jaren. De bewering “stenen zijn een goede lange termijn investering” is tot op de dag van vandaag bij velen een welbekende bewering die in de meeste gevallen ook klopt.
 

Ondanks de grote groei in de tech sector lijkt de vastgoed sector zeker niet afgeschreven. Sterker nog de vastgoed sector lijkt wat grond terug te winnen. Ideaal moment dus om als tech bedrijf stappen te maken in de “stenen” sector. Die gedachte heeft Smartlands , een platform dat getokeniseerde tokens levert via de Stellar blockchain, ongetwijfeld ook gehad.
 

Het voornaamste doel van dit platform is om de vastgoed sector, de agrarische sector en de retail sector volledig te koppelen aan de Stellar blockchain. Zij hebben nu een grote stap gezet in de juiste richting met een samenwerking met één van de grootste vastgoed bedrijven ter wereld genaamd Colliers International. De CEO van Smartlands zei het volgende over de nieuwe samenwerking;

“Creating Liquidity for a property of any kind was always a main challenge fort he real estate industry. Also, legacy finance institutions rule the real estate space with an iron fis tand are showing vere little willingness to let up the pressure, adopt new technologies and embrace the Zeitgeist”
 

Colliers International is gespecialiseerd in commercieel vastgoed en heeft meer dan 185 miljoen m2 aan panden in meer dan 69 landen. Vorig jaar had het bedrijf meer dan 2,7 miljard omzet.
 

Reageer

wil je naar aanleiding van dit nieuwsbericht verder praten in onze community? Meld je dan aan via de onderstaande button, join ons gezellige Telegram kanaal en chat met ons en mede traders en blijf op de hoogte van onze nieuwsberichten, marktupdates, tips&tricks en gratis trading signals.
 


 

Deel dit nieuwsbericht op: