Vergeet Android en IOS. Pundi X komt met Xphone die draait op blockchain technologie!

De populaire besturingssystemen voor smartphones Android en iOS kunnen binnenkort een nieuwe concurrent verwelkomen in de sector. Dit nieuwe besturingssysteem zal volledig op de blockchain draaien. PundiX, ontwikkelaar van verschillende blockchain gedreven apparaten, heeft woensdag aangekondigd bezig te zijn met de ontwikkeling van een blockchain gebaseerd OS en communicatie protocol voor mobiele apparaten. Dit protocol moet het mogelijk maken voor klanten om te kunnen bellen, Sms’en en versturen van data. En dit allemaal via een gedecentraliseerd blockchain netwerk.
 

De nieuwe smartphone heeft de naam Xphone gekregen en draait op een blockchain protocol die zelfs in de blockchain sector een primeur is. Hiermee wordt het nut van de blockchain technologie verder vergroot naar andere sectoren dan enkel de financiële sector. Er zijn al een aantal dergelijke smartphones in de maak, maar wat de Xphone zo uniek maakt is dat dit momenteel de enige blockchain smartphone is die geheel afhankelijk op een eigen netwerk opereert. Het is voor klanten niet eens nodig om telefoonnummers te hebben om te kunnen bellen of sms’en.
 

PundiX heeft de smartphone afgelopen woensdag tentoongesteld op de Xblockchain conferentie in Inaya Putri Bali.
 

Reageer

wil je naar aanleiding van dit nieuwsbericht verder praten in onze community? Meld je dan aan via de onderstaande button, join ons gezellige Telegram kanaal en chat met ons en mede traders en blijf op de hoogte van onze nieuwsberichten, marktupdates, tips&tricks en gratis trading signals.
 


 

Deel dit nieuwsbericht op: