Eerste fiat-crypto exchange Binance een feit!

De grootste crypto exchange Binance heeft aangekondigd deze week operationeel te gaan met een fiat-crypto exchange in Oeganda.
 

Bij deze exchange in Oeganda zal de Ugandan Shillings (UGX) de tegenhanger zijn in alle Bitcoin en Ethereum trades. Er zullen op korte termijn meerdere paren toegevoegd worden. De exchange is van plan 17 oktober live te gaan. De Know Your Customer procedures zijn al van start gegaan.
 

Met het openen van deze exchange in Afrika heeft de CFO van binance Wei Zhou aangegeven een hoger doel voor ogen te hebben. Namelijk het vergroten van de economische stabiliteit en het leveren van meer technologische innovaties in de regio’s.
 

Reageer

wil je naar aanleiding van dit nieuwsbericht verder praten in onze community? Meld je dan aan via de onderstaande button, join ons gezellige Telegram kanaal en chat met ons en mede traders en blijf op de hoogte van onze nieuwsberichten, marktupdates, tips&tricks en gratis trading signals.
 


 

Deel dit nieuwsbericht op: