Fysieke paniek knop maakt het mogelijk al je Altcoins in 1 keer te verkopen!

De meesten die dit lezen kunnen zich de hevige correctie van begin dit jaar ongetwijfeld nog herinneren.
In die periode zagen wij menig discussie voor bij komen over een exit strategie of optie om zo snel mogelijk alles te verkopen. Hoewel er veel goede ideeën uit voort zijn gekomen is er tot op heden nog niets concreet uitgevoerd. Tot nu dan.
 

Ilker Dagli, een systeem en netwerk administrateur uit noord Cyprus, heeft namelijk een uitvinding tot leven gebracht in de vorm van een grote rode nood knop. Hoewel dit idee net uit een stripboek lijkt te komen is dit in de praktijk een goed uitgevoerd idee. Veel mensen hebben namelijk een heleboel orders uitstaan in hun exchange en ongetwijfeld ook aardig wat coins in bezit. Om dit allemaal handmatig te moeten verkopen ben je dus wel een tijdje bezig. Nu is dit in de huidige markt geen probleem, maar op het moment dat de markt in grote sprongen daalt maak je onnodig verlies.
 


 

Ilker zei hier het volgende over;

“I decided to invent this button because saw lots of investors of cryptocurrency complain about exchange issues, especially when the price falls very quick.”
 

Wanneer je de rode knop indrukt zullen al je openstaande orders automatisch geannuleerd worden en al je open posities tegen marktwaarde verkocht worden. De knop is nu ingesteld op Binance, maar kan aan alle exchanges die een open API hebben worden gekoppeld.
 

Reageer

wil je naar aanleiding van dit nieuwsbericht verder praten in onze community? Meld je dan aan via de onderstaande button, join ons gezellige Telegram kanaal en chat met ons en mede traders en blijf op de hoogte van onze nieuwsberichten, marktupdates, tips&tricks en gratis trading signals.
 


 

Deel dit nieuwsbericht op: