Justin Sun bevestigt samenwerking tussen Tron en Baidu

Sinds de tweet van Justin Sun waarin hij de community een hint gaf op een mogelijk partnerschap met een grote firma wordt het ene na het andere bedrijf gelinkt aan de samenwerking. De geruchten molen heeft de laatste paar dagen overuren gedraaid. Volgens velen zou Justin het bedrijf Alibaba bedoelen. Maar kijk je inhoudelijk naar het bericht zelf zie je dat de kans klein is. Het betreffende bedrijf zou namelijk een omzet hebben van enkele tientallen miljarden. Terwijl de omzetten bij Alibaba in de honderden miljarden loopt.
 

Ondanks de tweet van Justin waren veel mensen sceptisch over de uitkomst van de partnerkeuze. Velen dachten namelijk dat dit een marketing stunt van Justin was. Waar de meeste wellicht de hoop hadden dat het een partnerschap met Alibaba zou zijn bleek de kans op voorhand al heel klein. Ook deze manier van marketing is er weer een die weggelegd is voor Justin. De hype omtrent de samenwerking heeft veel tongen los gemaakt en zoals gewoonlijke was Justin en zijn Tron weer het hoofdonderwerp van de meeste crypto gerelateerde gesprekken.
 

Vandaag heeft Justin via een tweet zijn community het verlossende woord gegeven en aangekondigd dat de samenwerkingspartner niet Alibaba maar Baidu ,de grootste internet provider van China, is geworden. Hiermee haalt Tron een partner van formaat binnen. In dit partnerschap ligt de focus met name op verbetering van de blockchain oplossingen middels cloud computing bronnen. Het doel is om de toegankelijkheid voor gebruikers en het MKB aanzienlijk te verbeteren.
 

Reageer

wil je naar aanleiding van dit nieuwsbericht verder praten in onze community? Meld je dan aan via de onderstaande button, join ons gezellige Telegram kanaal en chat met ons en mede traders en blijf op de hoogte van onze nieuwsberichten, marktupdates, tips&tricks en gratis trading signals.
 


 

Deel dit nieuwsbericht op: