Na Manny Pacquiao krijgt tennister Caroline Wozniacki ook eigen crypto munt!

Het bedrijf Global Crypto Offering Exchange (GCOX) ziet door een aantal waanzinnige samenwerkingen de bekendheid in de crypto wereld aanzienlijk toenemen. Waar Manny Pacquiao het nieuws bereikte met de aankondiging van een eigen crypto munt in samenwerking met de Global Crypto Offering Exchange is tennister Caroline Wozniacki de volgende.
 

In Singapore is Wozniacki tot overeenstemming gekomen met GCOX en komt dus met een eigen crypto munt. Wozniacki vindt het cool om de eerste vrouwelijke atlete te zijn die een eigen crypto munt krijgt. Ze is in Singapore voor het WTA Finals toernooi. Hetzelfde toernooi die Wozniacki vorig jaar nog won. Ook dit jaar is ze bestempeld als de favoriet voor de titel.
 

Naast Wozniacki heeft het bedrijf ook de boks legende Manny Pacquiao weten te strikken en oud international van Engeland Michael Owen. Het bedrijf specialiseert zich in het ontwikkelen van persoonlijke crypto munten voor beroemdheden. Hiermee heeft de beroemdheid meer in eigen hand en is het makkelijker om de fanbase tevreden te stellen. Daarnaast is het voor iedere fan een ideaal middel om allerlei exclusieve handelswaar, tickets en toegang tot bijvoorbeeld meet en greets te kopen.
Hoewel de samenwerkingen al rond zijn heeft geen van de bovenstaande beroemdheden al een eigen token. Volgens de CEO van GCOX zal de eerste munten in het eerste kwartaal van 2019 beschikbaar worden.
 

Dit is een zeer goed middel om het grotere publiek kennis te laten maken met crypto en blockchain. Al deze beroemdheden hebben namelijk een enorm bereik en zijn over het algemeen allemaal influencers. Ideaal middel dus in de strijd om adoptie en bekendheid.
 

Reageer

wil je naar aanleiding van dit nieuwsbericht verder praten in onze community? Meld je dan aan via de onderstaande button, join ons gezellige Telegram kanaal en chat met ons en mede traders en blijf op de hoogte van onze nieuwsberichten, marktupdates, tips&tricks en gratis trading signals.
 


 

Deel dit nieuwsbericht op: