Tron overtreft transactievolume Ethereum moeiteloos

Tron is wat de klok slaat. Een dag lijkt niet compleet zonder een kersverse aankondiging of positieve gebeurtenis omtrent het Tron netwerk. Zo ook vandaag weer. Justin Sun heeft via Twitter medegedeeld dat een recente update ervoor gezorgd heeft dat het mainnet van Tron nu ruim 200 keer sneller is dan Ethereum. Na deze uitspraak is het bewijs nu ook een feit. Afgelopen weekend zijn er namelijk voor het eerst meer transacties uitgevoerd op het Tron netwerk dan op het netwerk van Ethereum.
 


 

Ondanks het verschil in marktwaarde tussen Tron en Ethereum lijkt Tron vandaag toch de loef af te steken met Ethereum. Waar Ethereum ruim 13 keer groter is dan Tron heeft Tron de lat aanzienlijkverhoogd. Op 18 oktober werden er voor het eerst sinds de mainnet van Tron meer transacties uitgevoerd dan op het Ethereum netwerk. Tron had met 599.354 transacties ruim 33.000 meer transacties dan Ethereum met 565.791 transacties. Om maar voor eens en voor altijd af te rekenen met de constante twijfel aan Tron flikte Tron het een dag later weer. Ditmaal had het netwerk 630.018 transacties ten opzichte van de 601.119 transacties van Ethereum.
 

Reageer

wil je naar aanleiding van dit nieuwsbericht verder praten in onze community? Meld je dan aan via de onderstaande button, join ons gezellige Telegram kanaal en chat met ons en mede traders en blijf op de hoogte van onze nieuwsberichten, marktupdates, tips&tricks en gratis trading signals.
 


 

Deel dit nieuwsbericht op: