12 december lancering Bakkt bitcoin futures!

New York Stock Exchange eigenaar Intercontinental Exchange heeft in een aankondiging kenbaar gemaakt dat de nieuwe Bakkt Bitcoin futures contracten op 12 december gelanceerd worden. Ondanks de afwachting van regulatie goedkeuringen.
 

De Bakkt Bitcoin contracten zijn fysieke dagelijkse bitcoin contracten die opgeslagen worden in het Digital Asset Warehouse Bakkt LLC.
 

Deze contracten zullen verhandelbaar zijn via het elektronische handelsplatform van ICE. Dit is een gereguleerd platform door de U.S. Commodity Futures Trading Commission (CFTC). Elk individueel contract heeft als tegenhanger 1 bitcoin in de Bakkt digital Warehouse zitten. De contracten worden verhandeld tegen de dollar. Elke werkdag zal er een dagelijks contract gelist worden voor trading.
 

Op het Bakkt platform kunnen zowel individuele beleggers als beleggingsinstituten verschillende digitale middelen verhandelen. ICE heeft vorige maand bevestigd dat het eerste product wat het Bakkt platform zal aanbieden een fysiek bitcoin futures contract zal zijn. Nu lijkt de realisatie dichterbij dan ooit te zijn met de aankondiging van vandaag.
 

Reageer

wil je naar aanleiding van dit nieuwsbericht verder praten in onze community? Meld je dan aan via de onderstaande button, join ons gezellige Telegram kanaal en chat met ons en mede traders en blijf op de hoogte van onze nieuwsberichten, marktupdates, tips&tricks en gratis trading signals.
 


 

Deel dit nieuwsbericht op: