Tron overtreft EOS en Ethereum sinds Mainnet

Sinds de mainnet lijkt Tron meer en meer een one man show op te voeren in de crypto markt.
Eergister kondigde we al aan dat Tron Ethereum had overtroffen op het gebied van transactievolumes. Zoals het een topsporter beaamt laat ook Tron het hier niet bij en verbreekt alweer een volgend record.
 

De recente activering van de Tron Virtual Machine (TVM) lijkt een ware game changer voor het netwerk te zijn. Sinds de lancering zijn de DApps op het Tron netwerk razendsnel toegenomen.
Waar het netwerk voor 12 oktober, de lanceringsdatum van de Tron Virtual Machine, nog 18 DApps telde staat de teller nu in minder dan 2 weken al op 49 DApps.
Hoewel ze nog lang niet allemaal live zijn is dit een substantiële groei in zeer korte tijd. Mocht deze groei aan blijven houden dan kan dit resulteren in meer gebruikers van het platform.
 

Absurde groei aantal gebruikersaccounts

Zelfs het bovenstaande was nog niet goed genoeg voor Tron. In het wekelijkse rapport van Tron is kenbaar gemaakt dat het bedrijf een nieuwe mijlpaal bereikt heeft. Het bedrijf is namelijk de 500.000 mainnet accounts gepasseerd. Als je er van uit gaat dat het platform 4 maanden gelanceerd werd worden de statistieken alleen maar indrukwekkender. Het platform ziet een maandelijkse groei van meer dan 100.000 nieuwe accounts per maand.
 

Vergeleken met de statistieken van hun naaste concurrenten EOS en Ethereum lijken de prestaties van Tron in een sneltreinvaart te zitten. Het totaal aantal accounts van Tron is namelijk 13 keer zoveel als dat van Ethereum en 20 procent meer dan dat van EOS.
 

Reageer

wil je naar aanleiding van dit nieuwsbericht verder praten in onze community? Meld je dan aan via de onderstaande button, join ons gezellige Telegram kanaal en chat met ons en mede traders en blijf op de hoogte van onze nieuwsberichten, marktupdates, tips&tricks en gratis trading signals.
 


 

Deel dit nieuwsbericht op: