Koop je Fortnite merchandise nu met Monero!

Retail Row, de Fortnite handelswaren winkel, is gestart met het accepteren van Monero als betaal optie.

 
Het razend populaire videospel blijft maar toenemen in gebruikers en lijkt dan ook een ideale partner voor meer naamsbekendheid in de crypto wereld. Het spel heeft meer dan 125 miljoen spelers en deze aantallen blijven flink groeien. Epic Games, het bedrijf achter Fortnite is onlangs nog gewaardeerd op $15 miljard.
 
 
Retail Crow heeft naast de gebruikelijke betaalmethodes als paypal en creditcard nu dus ook Monero toegevoegd als betaalmethode. Hiervoor maakt het bedrijf gebruik van crypto betaalprovider GloBee. Opmerkelijk is dat Retail Crow bewust de keus heeft gemaakt alleen Monero te accepteren. GloBee ondersteunt namelijk ook andere cryptocurrencies als Bitcoin, Litecoin en Ripple.
 
 
Dit kan Monero een enorme aanwinst in naamsbekendheid opleveren onder een volledig nieuw publiek. Fortnite werd wel vaker gelinkt aan crypto alleen was dit vaak in combinatie met negatief nieuws in de vorm van hacks en andere fraude methodes. Met dit nieuws lijken de eerdere negatieve berichten volledig van tafel te zijn geveegd.
 
 

Reageer

wil je naar aanleiding van dit nieuwsbericht verder praten in onze community? Meld je dan aan via de onderstaande button, join ons gezellige Telegram kanaal en chat met ons en mede traders en blijf op de hoogte van onze nieuwsberichten, marktupdates, acties en tips en tricks.