Nieuws

Litecoin foundation komt met samenwerking GLORY

De Litecoin foundation heeft recentelijk aangekondigd een nieuw partnerschap aangegaan te zijn met GLORY, ‘s werelds grootste stand-up combat league, die onder de meeste van ons bekend is door de gevechten van Rico Verhoeven.

Als gevolg van dit partnerschap zal Litecoin geaccepteerd worden als betaalmiddel in de GLORY shop. GLORY is met deze samenwerking de eerste professionele sport competitie die litecoin integreert in haar systemen die een directe relatie hebben met de fans.

De GLORY fans zullen spoedig de mogelijkheid krijgen tot exclusieve aanbiedingen waaronder meet-and-greets, arena rondleidingen, speciale artikelen die enkel toegankelijk zijn als er met Litecoin betaald wordt.

Door de afspraken in de samenwerking zal Litecoin wereldwijde aandacht genieten door de vele marketing tools van GLORY. Naast de reclames tijdens wedstrijden en de vele reclameborden heeft GLORY ook verschillende broadcasts en een zeer groot social media bereik.

Charlie Lee heeft het volgende gezegd over GLORY:
“GLORY has a growing worldwide fan base that consists in large part of a younger demographic who are early adopters of technology and conduct much of their lives online – from consuming content to purchasing products. As GLORY continues to grow, tapping into their global audience and educating them about Litecoin through real world use cases can be powerful.”

Volgens Marshall Zelasnik, de CEO van GLORY, hebben de gelijkenissen tussen beide organisaties de doorslag gegeven voor dit partnerschap. Met name het doel de snelste te zijn staat bij beide partijen hoog op de prioriteiten lijst. Waar GLORY streeft naar het leveren van de snelste vecht acties streeft Litecoin naar de snelste transactietijden. Marschall zei hier het volgende over:
“A partnership with Litecoin, which offers one of the fastest transaction confirmation speeds of any cryptocurrency, makes perfect sense for GLORY and our fans as we continue to put on the fastest fight action in the combat sports world. With both companies also being young, dynamic and achieving consistent growth, GLORY could not have found a more fitting cryptocurrency partner.”

Dit is een grote opsteker voor Litecoin en haar bekendheid. In een toch wel tegenvallende periode voor de gehele cryptomarkt. Voor nu is dit nieuws niet terug te zien in de koers en of dit nog gaat gebeuren is maar de vraag. Desondanks zijn deze samenwerkingen cruciaal voor dergelijke coins om de projecten voort te kunnen zetten en toegang te krijgen tot onwijs veel data.

Deel dit bericht op:

MEER NIEUWS

  • Bitcoin Cash koers analyse Week 18 – 1 mei Lees verder De Bitcoin Cash koers is in de afgelopen 3 dagen ruim 20% gestegen na de correctie die vanaf 3 april al ingezet was. Deze correctie was ook hard nodig na de explosieve stijging van maar liefst 114% begin april….

  • Ripple koers analyse Week 18 – 30 april Lees verder De koers van Ripple is in de afgelopen 4 dagen ruim 10 procent gestegen. Ondanks deze stijging bevind de koers zich nog steeds in een bearish trend die ontstaan is op 2 april. Om deze bearish trend channel te doorbreken…

  • Litecoin koers analyse Week 18 – 29 april Lees verder Na de stijging van ruim 60% in slechts de eerste 3 dagen van april zit de koers de rest van de maand al in een bearish trend. Momenteel ziet het er allemaal niet heel gunstig uit voor de Litecoin koers. We…

  • Ethereum koers analyse Week 17 – 26 april Lees verder Momenteel ziet het er allemaal niet heel gunstig uit voor de Ethereum koers. We begeven ons momenteel in een bearish trend waarbij een aantal belangrijke supportpunten zijn komen te sneuvelen de afgelopen dagen. Waar 24 april het 0,5 fibonacci level…

  • Bitcoin koers analyse Week 16 – 18 april Lees verder De dominantie van Bitcoin is in de maand april toegenomen van iets onder de 50% naar 52,3%. Dit suggereert dat de focus weer meer op Bitcoin begint te liggen na de recente rally van de altcoins. Zolang Bitcoin de overhand…

Join us!

Join onze Facebook, Telegram en Twitter community. Chat met ons en andere leden en blijf op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Facebook groep

Telegram groep

Twitter kanaal

Litecoin foundation komt met samenwerking GLORY

De Litecoin foundation heeft recentelijk aangekondigd een nieuw partnerschap aangegaan te zijn met GLORY, ‘s werelds grootste stand-up combat league, die onder de meeste van ons bekend is door de gevechten van Rico Verhoeven.

Als gevolg van dit partnerschap zal Litecoin geaccepteerd worden als betaalmiddel in de GLORY shop. GLORY is met deze samenwerking de eerste professionele sport competitie die litecoin integreert in haar systemen die een directe relatie hebben met de fans.

De GLORY fans zullen spoedig de mogelijkheid krijgen tot exclusieve aanbiedingen waaronder meet-and-greets, arena rondleidingen, speciale artikelen die enkel toegankelijk zijn als er met Litecoin betaald wordt.

Door de afspraken in de samenwerking zal Litecoin wereldwijde aandacht genieten door de vele marketing tools van GLORY. Naast de reclames tijdens wedstrijden en de vele reclameborden heeft GLORY ook verschillende broadcasts en een zeer groot social media bereik.

Charlie Lee heeft het volgende gezegd over GLORY:
“GLORY has a growing worldwide fan base that consists in large part of a younger demographic who are early adopters of technology and conduct much of their lives online – from consuming content to purchasing products. As GLORY continues to grow, tapping into their global audience and educating them about Litecoin through real world use cases can be powerful.”

Volgens Marshall Zelasnik, de CEO van GLORY, hebben de gelijkenissen tussen beide organisaties de doorslag gegeven voor dit partnerschap. Met name het doel de snelste te zijn staat bij beide partijen hoog op de prioriteiten lijst. Waar GLORY streeft naar het leveren van de snelste vecht acties streeft Litecoin naar de snelste transactietijden. Marschall zei hier het volgende over:
“A partnership with Litecoin, which offers one of the fastest transaction confirmation speeds of any cryptocurrency, makes perfect sense for GLORY and our fans as we continue to put on the fastest fight action in the combat sports world. With both companies also being young, dynamic and achieving consistent growth, GLORY could not have found a more fitting cryptocurrency partner.”

Dit is een grote opsteker voor Litecoin en haar bekendheid. In een toch wel tegenvallende periode voor de gehele cryptomarkt. Voor nu is dit nieuws niet terug te zien in de koers en of dit nog gaat gebeuren is maar de vraag. Desondanks zijn deze samenwerkingen cruciaal voor dergelijke coins om de projecten voort te kunnen zetten en toegang te krijgen tot onwijs veel data.

Deel dit bericht op:

MEER NIEUWS

Join us!

Join onze Facebook, Telegram of Twitter community. Chat met ons en andere leden en blijf op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Litecoin foundation komt met samenwerking GLORY

De Litecoin foundation heeft recentelijk aangekondigd een nieuw partnerschap aangegaan te zijn met GLORY, ‘s werelds grootste stand-up combat league, die onder de meeste van ons bekend is door de gevechten van Rico Verhoeven.

Als gevolg van dit partnerschap zal Litecoin geaccepteerd worden als betaalmiddel in de GLORY shop. GLORY is met deze samenwerking de eerste professionele sport competitie die litecoin integreert in haar systemen die een directe relatie hebben met de fans.

De GLORY fans zullen spoedig de mogelijkheid krijgen tot exclusieve aanbiedingen waaronder meet-and-greets, arena rondleidingen, speciale artikelen die enkel toegankelijk zijn als er met Litecoin betaald wordt.

Door de afspraken in de samenwerking zal Litecoin wereldwijde aandacht genieten door de vele marketing tools van GLORY. Naast de reclames tijdens wedstrijden en de vele reclameborden heeft GLORY ook verschillende broadcasts en een zeer groot social media bereik.

Charlie Lee heeft het volgende gezegd over GLORY:
“GLORY has a growing worldwide fan base that consists in large part of a younger demographic who are early adopters of technology and conduct much of their lives online – from consuming content to purchasing products. As GLORY continues to grow, tapping into their global audience and educating them about Litecoin through real world use cases can be powerful.”

Volgens Marshall Zelasnik, de CEO van GLORY, hebben de gelijkenissen tussen beide organisaties de doorslag gegeven voor dit partnerschap. Met name het doel de snelste te zijn staat bij beide partijen hoog op de prioriteiten lijst. Waar GLORY streeft naar het leveren van de snelste vecht acties streeft Litecoin naar de snelste transactietijden. Marschall zei hier het volgende over:
“A partnership with Litecoin, which offers one of the fastest transaction confirmation speeds of any cryptocurrency, makes perfect sense for GLORY and our fans as we continue to put on the fastest fight action in the combat sports world. With both companies also being young, dynamic and achieving consistent growth, GLORY could not have found a more fitting cryptocurrency partner.”

Dit is een grote opsteker voor Litecoin en haar bekendheid. In een toch wel tegenvallende periode voor de gehele cryptomarkt. Voor nu is dit nieuws niet terug te zien in de koers en of dit nog gaat gebeuren is maar de vraag. Desondanks zijn deze samenwerkingen cruciaal voor dergelijke coins om de projecten voort te kunnen zetten en toegang te krijgen tot onwijs veel data.

Deel dit bericht op:

MEER NIEUWS

  • Bitcoin Cash koers analyse Week 18 – 1 mei Lees verder De Bitcoin Cash koers is in de afgelopen 3 dagen ruim 20% gestegen na de correctie die vanaf 3 april al ingezet was. Deze correctie was ook hard nodig na de explosieve stijging van maar liefst 114% begin april. Met deze correctie is er

  • Ripple koers analyse Week 18 – 30 april Lees verder De koers van Ripple is in de afgelopen 4 dagen ruim 10 procent gestegen. Ondanks deze stijging bevind de koers zich nog steeds in een bearish trend die ontstaan is op 2 april. Om deze bearish trend channel te doorbreken dienen de bulls genoeg kracht

  • Litecoin koers analyse Week 18 – 29 april Lees verder Na de stijging van ruim 60% in slechts de eerste 3 dagen van april zit de koers de rest van de maand al in een bearish trend. Momenteel ziet het er allemaal niet heel gunstig uit voor de Litecoin koers. We naderen de 100% correctie ten

Join us!

Join onze Facebook, Telegram of Twitter community. Chat met ons en andere leden en blijf op de hoogte van het laatste crypto nieuws.