Nieuws

Litecoin foundation komt met samenwerking GLORY

De Litecoin foundation heeft recentelijk aangekondigd een nieuw partnerschap aangegaan te zijn met GLORY, ‘s werelds grootste stand-up combat league, die onder de meeste van ons bekend is door de gevechten van Rico Verhoeven.

Als gevolg van dit partnerschap zal Litecoin geaccepteerd worden als betaalmiddel in de GLORY shop. GLORY is met deze samenwerking de eerste professionele sport competitie die litecoin integreert in haar systemen die een directe relatie hebben met de fans.

De GLORY fans zullen spoedig de mogelijkheid krijgen tot exclusieve aanbiedingen waaronder meet-and-greets, arena rondleidingen, speciale artikelen die enkel toegankelijk zijn als er met Litecoin betaald wordt.

Door de afspraken in de samenwerking zal Litecoin wereldwijde aandacht genieten door de vele marketing tools van GLORY. Naast de reclames tijdens wedstrijden en de vele reclameborden heeft GLORY ook verschillende broadcasts en een zeer groot social media bereik.

Charlie Lee heeft het volgende gezegd over GLORY:
“GLORY has a growing worldwide fan base that consists in large part of a younger demographic who are early adopters of technology and conduct much of their lives online – from consuming content to purchasing products. As GLORY continues to grow, tapping into their global audience and educating them about Litecoin through real world use cases can be powerful.”

Volgens Marshall Zelasnik, de CEO van GLORY, hebben de gelijkenissen tussen beide organisaties de doorslag gegeven voor dit partnerschap. Met name het doel de snelste te zijn staat bij beide partijen hoog op de prioriteiten lijst. Waar GLORY streeft naar het leveren van de snelste vecht acties streeft Litecoin naar de snelste transactietijden. Marschall zei hier het volgende over:
“A partnership with Litecoin, which offers one of the fastest transaction confirmation speeds of any cryptocurrency, makes perfect sense for GLORY and our fans as we continue to put on the fastest fight action in the combat sports world. With both companies also being young, dynamic and achieving consistent growth, GLORY could not have found a more fitting cryptocurrency partner.”

Dit is een grote opsteker voor Litecoin en haar bekendheid. In een toch wel tegenvallende periode voor de gehele cryptomarkt. Voor nu is dit nieuws niet terug te zien in de koers en of dit nog gaat gebeuren is maar de vraag. Desondanks zijn deze samenwerkingen cruciaal voor dergelijke coins om de projecten voort te kunnen zetten en toegang te krijgen tot onwijs veel data.

Deel dit bericht op:

MEER NIEUWS

  • Eindelijk duidelijkheid heropening Cryptopia Cryptopia is na lange onzekerheid gister naar buiten getreden met het nieuws haar deuren weer te hebben geopend voor beleggers. Dit heeft de cryptobeurs via twitter laten weten. The read only site will be live today, it will show balances as at 14th Jan 2019. Please…

  • Tron en Tether (USDT) gaan samenwerking aan Blockchain protocol Tron en Tether, uitgever van de USDT stablecoin, hebben kenbaar gemaakt een samenwerking te zijn aangegaan. Door de samenwerking zal de USDT geïntroduceerd worden op het Tron netwerk. Dit zal in het 2e kwartaal van 2019 gebeuren. Today we take the…

  • Facebook heeft cryptocurrency lancering gepland staan in 1e helft 2019 Afgelopen donderdag is er een verhaal gepubliceerd in de New York Times waaruit blijkt dat een aantal grote berichtenplatformen nieuwe data hebben vrijgegeven over de geruchten rondom hun eigen cryptocurrency. Volgens de New York Times is Facebook de grootste onder…

  • Constantinople hard fork nu dan toch een feit? In minder dan 24 uur zal de lang verwachte Constantinople hard fork van Ethereum dan toch gaan plaatsvinden. Alsof dit nog niet genoeg is zal er gelijktijdig nog een hard fork plaats vinden namelijk de St. Petersburg update. Beiden zijn hard forks…

  • Litecoin foundation komt met samenwerking GLORY De Litecoin foundation heeft recentelijk aangekondigd een nieuw partnerschap aangegaan te zijn met GLORY, ‘s werelds grootste stand-up combat league, die onder de meeste van ons bekend is door de gevechten van Rico Verhoeven. Als gevolg van dit partnerschap zal Litecoin geaccepteerd worden als…

Join us!

Join onze Facebook, Telegram en Twitter community. Chat met ons en andere leden en blijf op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Facebook groep

Telegram groep

Twitter kanaal

Litecoin foundation komt met samenwerking GLORY

De Litecoin foundation heeft recentelijk aangekondigd een nieuw partnerschap aangegaan te zijn met GLORY, ‘s werelds grootste stand-up combat league, die onder de meeste van ons bekend is door de gevechten van Rico Verhoeven.

Als gevolg van dit partnerschap zal Litecoin geaccepteerd worden als betaalmiddel in de GLORY shop. GLORY is met deze samenwerking de eerste professionele sport competitie die litecoin integreert in haar systemen die een directe relatie hebben met de fans.

De GLORY fans zullen spoedig de mogelijkheid krijgen tot exclusieve aanbiedingen waaronder meet-and-greets, arena rondleidingen, speciale artikelen die enkel toegankelijk zijn als er met Litecoin betaald wordt.

Door de afspraken in de samenwerking zal Litecoin wereldwijde aandacht genieten door de vele marketing tools van GLORY. Naast de reclames tijdens wedstrijden en de vele reclameborden heeft GLORY ook verschillende broadcasts en een zeer groot social media bereik.

Charlie Lee heeft het volgende gezegd over GLORY:
“GLORY has a growing worldwide fan base that consists in large part of a younger demographic who are early adopters of technology and conduct much of their lives online – from consuming content to purchasing products. As GLORY continues to grow, tapping into their global audience and educating them about Litecoin through real world use cases can be powerful.”

Volgens Marshall Zelasnik, de CEO van GLORY, hebben de gelijkenissen tussen beide organisaties de doorslag gegeven voor dit partnerschap. Met name het doel de snelste te zijn staat bij beide partijen hoog op de prioriteiten lijst. Waar GLORY streeft naar het leveren van de snelste vecht acties streeft Litecoin naar de snelste transactietijden. Marschall zei hier het volgende over:
“A partnership with Litecoin, which offers one of the fastest transaction confirmation speeds of any cryptocurrency, makes perfect sense for GLORY and our fans as we continue to put on the fastest fight action in the combat sports world. With both companies also being young, dynamic and achieving consistent growth, GLORY could not have found a more fitting cryptocurrency partner.”

Dit is een grote opsteker voor Litecoin en haar bekendheid. In een toch wel tegenvallende periode voor de gehele cryptomarkt. Voor nu is dit nieuws niet terug te zien in de koers en of dit nog gaat gebeuren is maar de vraag. Desondanks zijn deze samenwerkingen cruciaal voor dergelijke coins om de projecten voort te kunnen zetten en toegang te krijgen tot onwijs veel data.

Deel dit bericht op:

MEER NIEUWS

Join us!

Join onze Facebook, Telegram of Twitter community. Chat met ons en andere leden en blijf op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Litecoin foundation komt met samenwerking GLORY

De Litecoin foundation heeft recentelijk aangekondigd een nieuw partnerschap aangegaan te zijn met GLORY, ‘s werelds grootste stand-up combat league, die onder de meeste van ons bekend is door de gevechten van Rico Verhoeven.

Als gevolg van dit partnerschap zal Litecoin geaccepteerd worden als betaalmiddel in de GLORY shop. GLORY is met deze samenwerking de eerste professionele sport competitie die litecoin integreert in haar systemen die een directe relatie hebben met de fans.

De GLORY fans zullen spoedig de mogelijkheid krijgen tot exclusieve aanbiedingen waaronder meet-and-greets, arena rondleidingen, speciale artikelen die enkel toegankelijk zijn als er met Litecoin betaald wordt.

Door de afspraken in de samenwerking zal Litecoin wereldwijde aandacht genieten door de vele marketing tools van GLORY. Naast de reclames tijdens wedstrijden en de vele reclameborden heeft GLORY ook verschillende broadcasts en een zeer groot social media bereik.

Charlie Lee heeft het volgende gezegd over GLORY:
“GLORY has a growing worldwide fan base that consists in large part of a younger demographic who are early adopters of technology and conduct much of their lives online – from consuming content to purchasing products. As GLORY continues to grow, tapping into their global audience and educating them about Litecoin through real world use cases can be powerful.”

Volgens Marshall Zelasnik, de CEO van GLORY, hebben de gelijkenissen tussen beide organisaties de doorslag gegeven voor dit partnerschap. Met name het doel de snelste te zijn staat bij beide partijen hoog op de prioriteiten lijst. Waar GLORY streeft naar het leveren van de snelste vecht acties streeft Litecoin naar de snelste transactietijden. Marschall zei hier het volgende over:
“A partnership with Litecoin, which offers one of the fastest transaction confirmation speeds of any cryptocurrency, makes perfect sense for GLORY and our fans as we continue to put on the fastest fight action in the combat sports world. With both companies also being young, dynamic and achieving consistent growth, GLORY could not have found a more fitting cryptocurrency partner.”

Dit is een grote opsteker voor Litecoin en haar bekendheid. In een toch wel tegenvallende periode voor de gehele cryptomarkt. Voor nu is dit nieuws niet terug te zien in de koers en of dit nog gaat gebeuren is maar de vraag. Desondanks zijn deze samenwerkingen cruciaal voor dergelijke coins om de projecten voort te kunnen zetten en toegang te krijgen tot onwijs veel data.

Deel dit bericht op:

MEER NIEUWS

  • Eindelijk duidelijkheid heropening Cryptopia Cryptopia is na lange onzekerheid gister naar buiten getreden met het nieuws haar deuren weer te hebben geopend voor beleggers. Dit heeft de cryptobeurs via twitter laten weten.The read only site will be live today, it will show balances as at 14th Jan 2019. Please use this site to reset passwords

  • Tron en Tether (USDT) gaan samenwerking aan Blockchain protocol Tron en Tether, uitgever van de USDT stablecoin, hebben kenbaar gemaakt een samenwerking te zijn aangegaan. Door de samenwerking zal de USDT geïntroduceerd worden op het Tron netwerk. Dit zal in het 2e kwartaal van 2019 gebeuren.Today we take the next step in our journey towards

  • Facebook heeft cryptocurrency lancering gepland staan in 1e helft 2019 Afgelopen donderdag is er een verhaal gepubliceerd in de New York Times waaruit blijkt dat een aantal grote berichtenplatformen nieuwe data hebben vrijgegeven over de geruchten rondom hun eigen cryptocurrency. Volgens de New York Times is Facebook de grootste onder deze platformen. Volgens het verhaal

Join us!

Join onze Facebook, Telegram of Twitter community. Chat met ons en andere leden en blijf op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

error: Deze content is beveiligd