Nieuws

Constantinople hard fork nu dan toch een feit?

In minder dan 24 uur zal de lang verwachte Constantinople hard fork van Ethereum dan toch gaan plaatsvinden. Alsof dit nog niet genoeg is zal er gelijktijdig nog een hard fork plaats vinden namelijk de St. Petersburg update.

Beiden zijn hard forks waar geen onderlinge discussie over is, oftewel er zal geen splitsing ontstaan zoals bij Bitcoin Cash wel het geval was. Zowel de Constantinople als de St. Petersburg “update” zullen nieuwe regels toevoegen aan de bestaande Ethereum software.

De St. Petersburg hard fork zal een groot gedeelte van de Constantinople update overschrijven om een kritisch gevaar inzake de beveiliging van smart contracten te elimineren. Volgens Lane Rettig ,een onafhankelijke Ethereum ontwikkelaar, zullen 4 van de 5 geplande verbeteringen niet zichtbaar zijn voor de gemiddelde gebruiker.

De groep die het meeste zal merken van de update zijn de miners. De rewards voor het minen worden namelijk verlaagd van 3 ETH naar 2 ETH.

Eric Conner ,oprichter van de informatiesite ETHHub, zei het volgende over deze maatregel:

“[ETH supply] in late 2018 and 2019 is over what was initially assumed by the community. It’s at 7.5 percent inflation now … [We’re] reducing it to 2 ETH per block – roughly 4.5 percent inflation – as a stop gap until Casper is done.”

Eric Conner

Naast de verlaging van de mining beloningen zijn er nog een aantal technische upgrades die de operationele zaken moeten verbeteren voordat de lang verwachte Casper upgrade volledig geïmplementeerd zal zijn. Hieronder vallen: EIP 145 “Bitwise shifting instructions in EVM,” EIP 1014 “Skinny CREATE2” en EIP 1052 “EXTCODEHASH opcode.

Stephen King, CEO van Ethereum vastgoed marktplaats Imbrex, zei het volgende over de EIP 145:

“Adding Bitwise shifting instructions will make it slightly cheaper to conduct certain functions on chain. This is a step in the right direction to making developing on ethereum more cost-effective for [decentralized application] developers.”

Stephen King

Tijdstip Hardfork

Naar verwachting zullen de hard forks om 19:15 plaats vinden, echter kan deze tijd door de veranderingen in mining snelheden nog wijzigen. Zodra de Hard Forks geactiveerd zijn kun je de progressie real time volgen via de Fork Monitor.

Hoewel de meesten verwachten dat de hard forks soepel zullen verlopen blijft dit natuurlijk wel de crypto markt. Daarnaast is de Constantinople hard fork al eerder uitgesteld dus ook deze optie moeten we in het achterhoofd houden.

Deel dit bericht op:

MEER NIEUWS

  • Eindelijk duidelijkheid heropening Cryptopia Cryptopia is na lange onzekerheid gister naar buiten getreden met het nieuws haar deuren weer te hebben geopend voor beleggers. Dit heeft de cryptobeurs via twitter laten weten. The read only site will be live today, it will show balances as at 14th Jan 2019. Please…

  • Tron en Tether (USDT) gaan samenwerking aan Blockchain protocol Tron en Tether, uitgever van de USDT stablecoin, hebben kenbaar gemaakt een samenwerking te zijn aangegaan. Door de samenwerking zal de USDT geïntroduceerd worden op het Tron netwerk. Dit zal in het 2e kwartaal van 2019 gebeuren. Today we take the…

  • Facebook heeft cryptocurrency lancering gepland staan in 1e helft 2019 Afgelopen donderdag is er een verhaal gepubliceerd in de New York Times waaruit blijkt dat een aantal grote berichtenplatformen nieuwe data hebben vrijgegeven over de geruchten rondom hun eigen cryptocurrency. Volgens de New York Times is Facebook de grootste onder…

  • Constantinople hard fork nu dan toch een feit? In minder dan 24 uur zal de lang verwachte Constantinople hard fork van Ethereum dan toch gaan plaatsvinden. Alsof dit nog niet genoeg is zal er gelijktijdig nog een hard fork plaats vinden namelijk de St. Petersburg update. Beiden zijn hard forks…

  • Litecoin foundation komt met samenwerking GLORY De Litecoin foundation heeft recentelijk aangekondigd een nieuw partnerschap aangegaan te zijn met GLORY, ‘s werelds grootste stand-up combat league, die onder de meeste van ons bekend is door de gevechten van Rico Verhoeven. Als gevolg van dit partnerschap zal Litecoin geaccepteerd worden als…

Join us!

Join onze Facebook, Telegram en Twitter community. Chat met ons en andere leden en blijf op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Facebook groep

Telegram groep

Twitter kanaal

Constantinople hard fork nu dan toch een feit?

In minder dan 24 uur zal de lang verwachte Constantinople hard fork van Ethereum dan toch gaan plaatsvinden. Alsof dit nog niet genoeg is zal er gelijktijdig nog een hard fork plaats vinden namelijk de St. Petersburg update.

Beiden zijn hard forks waar geen onderlinge discussie over is, oftewel er zal geen splitsing ontstaan zoals bij Bitcoin Cash wel het geval was. Zowel de Constantinople als de St. Petersburg “update” zullen nieuwe regels toevoegen aan de bestaande Ethereum software.

De St. Petersburg hard fork zal een groot gedeelte van de Constantinople update overschrijven om een kritisch gevaar inzake de beveiliging van smart contracten te elimineren. Volgens Lane Rettig ,een onafhankelijke Ethereum ontwikkelaar, zullen 4 van de 5 geplande verbeteringen niet zichtbaar zijn voor de gemiddelde gebruiker.

De groep die het meeste zal merken van de update zijn de miners. De rewards voor het minen worden namelijk verlaagd van 3 ETH naar 2 ETH.

Eric Conner ,oprichter van de informatiesite ETHHub, zei het volgende over deze maatregel:

“[ETH supply] in late 2018 and 2019 is over what was initially assumed by the community. It’s at 7.5 percent inflation now … [We’re] reducing it to 2 ETH per block – roughly 4.5 percent inflation – as a stop gap until Casper is done.”

Eric Conner

Naast de verlaging van de mining beloningen zijn er nog een aantal technische upgrades die de operationele zaken moeten verbeteren voordat de lang verwachte Casper upgrade volledig geïmplementeerd zal zijn. Hieronder vallen: EIP 145 “Bitwise shifting instructions in EVM,” EIP 1014 “Skinny CREATE2” and EIP 1052 “EXTCODEHASH opcode.

Stephen King, CEO van Ethereum vastgoed marktplaats Imbrex, zei het volgende over de EIP 145:

“Adding Bitwise shifting instructions will make it slightly cheaper to conduct certain functions on chain. This is a step in the right direction to making developing on ethereum more cost-effective for [decentralized application] developers.”

Stephen King

Tijdstip Hardfork

Naar verwachting zullen de hard forks om 19:15 plaats vinden, echter kan deze tijd door de veranderingen in mining snelheden nog wijzigen. Zodra de Hard Forks geactiveerd zijn kun je de progressie real time volgen via de Fork Monitor.

Hoewel de meesten verwachten dat de hard forks soepel zullen verlopen blijft dit natuurlijk wel de crypto markt. Daarnaast is de Constantinople hard fork al eerder uitgesteld dus ook deze optie moeten we in het achterhoofd houden.

Deel dit bericht op:

MEER NIEUWS

Join us!

Join onze Facebook, Telegram of Twitter community. Chat met ons en andere leden en blijf op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Constantinople hard fork nu dan toch een feit?

In minder dan 24 uur zal de lang verwachte Constantinople hard fork van Ethereum dan toch gaan plaatsvinden. Alsof dit nog niet genoeg is zal er gelijktijdig nog een hard fork plaats vinden namelijk de St. Petersburg update.

Beiden zijn hard forks waar geen onderlinge discussie over is, oftewel er zal geen splitsing ontstaan zoals bij Bitcoin Cash wel het geval was. Zowel de Constantinople als de St. Petersburg “update” zullen nieuwe regels toevoegen aan de bestaande Ethereum software.

De St. Petersburg hard fork zal een groot gedeelte van de Constantinople update overschrijven om een kritisch gevaar inzake de beveiliging van smart contracten te elimineren. Volgens Lane Rettig ,een onafhankelijke Ethereum ontwikkelaar, zullen 4 van de 5 geplande verbeteringen niet zichtbaar zijn voor de gemiddelde gebruiker.

De groep die het meeste zal merken van de update zijn de miners. De rewards voor het minen worden namelijk verlaagd van 3 ETH naar 2 ETH.

Eric Conner ,oprichter van de informatiesite ETHHub, zei het volgende over deze maatregel:

“[ETH supply] in late 2018 and 2019 is over what was initially assumed by the community. It’s at 7.5 percent inflation now … [We’re] reducing it to 2 ETH per block – roughly 4.5 percent inflation – as a stop gap until Casper is done.”

Eric Conner

Naast de verlaging van de mining beloningen zijn er nog een aantal technische upgrades die de operationele zaken moeten verbeteren voordat de lang verwachte Casper upgrade volledig geïmplementeerd zal zijn. Hieronder vallen: EIP 145 “Bitwise shifting instructions in EVM,” EIP 1014 “Skinny CREATE2” and EIP 1052 “EXTCODEHASH opcode.

Stephen King, CEO van Ethereum vastgoed marktplaats Imbrex, zei het volgende over de EIP 145:

“Adding Bitwise shifting instructions will make it slightly cheaper to conduct certain functions on chain. This is a step in the right direction to making developing on ethereum more cost-effective for [decentralized application] developers.”

Stephen King

Tijdstip Hardfork

Naar verwachting zullen de hard forks om 19:15 plaats vinden, echter kan deze tijd door de veranderingen in mining snelheden nog wijzigen. Zodra de Hard Forks geactiveerd zijn kun je de progressie real time volgen via de Fork Monitor.

Hoewel de meesten verwachten dat de hard forks soepel zullen verlopen blijft dit natuurlijk wel de crypto markt. Daarnaast is de Constantinople hard fork al eerder uitgesteld dus ook deze optie moeten we in het achterhoofd houden.

Deel dit bericht op:

MEER NIEUWS

  • Eindelijk duidelijkheid heropening Cryptopia Cryptopia is na lange onzekerheid gister naar buiten getreden met het nieuws haar deuren weer te hebben geopend voor beleggers. Dit heeft de cryptobeurs via twitter laten weten.The read only site will be live today, it will show balances as at 14th Jan 2019. Please use this site to reset passwords

  • Tron en Tether (USDT) gaan samenwerking aan Blockchain protocol Tron en Tether, uitgever van de USDT stablecoin, hebben kenbaar gemaakt een samenwerking te zijn aangegaan. Door de samenwerking zal de USDT geïntroduceerd worden op het Tron netwerk. Dit zal in het 2e kwartaal van 2019 gebeuren.Today we take the next step in our journey towards

  • Facebook heeft cryptocurrency lancering gepland staan in 1e helft 2019 Afgelopen donderdag is er een verhaal gepubliceerd in de New York Times waaruit blijkt dat een aantal grote berichtenplatformen nieuwe data hebben vrijgegeven over de geruchten rondom hun eigen cryptocurrency. Volgens de New York Times is Facebook de grootste onder deze platformen. Volgens het verhaal

Join us!

Join onze Facebook, Telegram of Twitter community. Chat met ons en andere leden en blijf op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

error: Deze content is beveiligd