Nieuws

facebook, cryptocurrency

Facebook heeft cryptocurrency lancering gepland staan in 1e helft 2019

Afgelopen donderdag is er een verhaal gepubliceerd in de New York Times waaruit blijkt dat een aantal grote berichtenplatformen nieuwe data hebben vrijgegeven over de geruchten rondom hun eigen cryptocurrency. Volgens de New York Times is Facebook de grootste onder deze platformen. Volgens het verhaal is Facebook in gesprek met meerdere exchanges over het mogelijk listen van een cryptocurrency.

 

Naast Facebook worden meerdere bekende berichtenplatformen als Signal en Telegram genoemd in het verhaal. Zij hebben de planning in de komende 12 maanden hun tokens uit te rollen. De exacte planning is dan ook nog niet genoemd en zal in de toekomst moeten blijken. Wel stelt de New York Times dat Facebook meerdere exchanges heeft aangegeven in de eerste helft van 2019 met een product te komen.

 

Er gaan al geruime tijd geruchten de rondte over een mogelijke lancering van een eigen Facebook cryptocurrency. Volgens Bloomberg zou dit om een zogeheten stablecoin gaan die bestemd is voor het gebruik in Whatsapp.

 

Daarnaast is het publiekelijk bekend dat Facebook de afgelopen maanden druk bezig is geweest met het aansterken van haar Blockchain team. Momenteel is het bedrijf bezig om ruim 20 Blockchain gerelateerde vacatures te vullen. Volgens het New York Times verhaal zijn er meer dan 50 ingenieurs werkzaam aan het Blockchain project.

 

In het verslag komt ook naar boven dat Facebook een plan heeft opgesteld om de mogelijkheid te bieden haar gebruikers kruislings te integreren in zowel Facebook Messenger, WhatsApp en Instagram.

Deel dit bericht op:

MEER NIEUWS

  • Eindelijk duidelijkheid heropening Cryptopia Cryptopia is na lange onzekerheid gister naar buiten getreden met het nieuws haar deuren weer te hebben geopend voor beleggers. Dit heeft de cryptobeurs via twitter laten weten. The read only site will be live today, it will show balances as at 14th Jan 2019. Please…

  • Tron en Tether (USDT) gaan samenwerking aan Blockchain protocol Tron en Tether, uitgever van de USDT stablecoin, hebben kenbaar gemaakt een samenwerking te zijn aangegaan. Door de samenwerking zal de USDT geïntroduceerd worden op het Tron netwerk. Dit zal in het 2e kwartaal van 2019 gebeuren. Today we take the…

  • Facebook heeft cryptocurrency lancering gepland staan in 1e helft 2019 Afgelopen donderdag is er een verhaal gepubliceerd in de New York Times waaruit blijkt dat een aantal grote berichtenplatformen nieuwe data hebben vrijgegeven over de geruchten rondom hun eigen cryptocurrency. Volgens de New York Times is Facebook de grootste onder…

  • Constantinople hard fork nu dan toch een feit? In minder dan 24 uur zal de lang verwachte Constantinople hard fork van Ethereum dan toch gaan plaatsvinden. Alsof dit nog niet genoeg is zal er gelijktijdig nog een hard fork plaats vinden namelijk de St. Petersburg update. Beiden zijn hard forks…

  • Litecoin foundation komt met samenwerking GLORY De Litecoin foundation heeft recentelijk aangekondigd een nieuw partnerschap aangegaan te zijn met GLORY, ‘s werelds grootste stand-up combat league, die onder de meeste van ons bekend is door de gevechten van Rico Verhoeven. Als gevolg van dit partnerschap zal Litecoin geaccepteerd worden als…

Join us!

Join onze Facebook, Telegram en Twitter community. Chat met ons en andere leden en blijf op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Facebook groep

Telegram groep

Twitter kanaal

Facebook heeft cryptocurrency lancering gepland staan in 1e helft 2019

Afgelopen donderdag is er een verhaal gepubliceerd in de New York Times waaruit blijkt dat een aantal grote berichtenplatformen nieuwe data hebben vrijgegeven over de geruchten rondom hun eigen cryptocurrency. Volgens de New York Times is Facebook de grootste onder deze platformen. Volgens het verhaal is Facebbook in gesprek met meerdere exchanges over het mogelijk listen van een cryptocurrency.

 

Naast facebook worden meerdere bekende berichtenplatformen als Signal en Telegram genoemd in het verhaal. Zij hebben de planning in de komende 12 maanden hun tokens uit te rollen. De exacte planning is dan ook nog niet genoemd en zal in de toekomst moeten blijken. Wel stelt de New York Times dat Facebook meerdere exchanges heeft aangegeven in de eerste helft van 2019 met een product te komen.

 

Er gaan al geruime tijd geruchten de rondte over een mogelijke lancering van een eigen Facebook cryptocurrency. Volgens Bloomberg zou dit om een zogeheten stablecoin gaan die bestemd is voor het gebruik in Whatsapp.

 

Daarnaast is het publiekelijk bekend dat Facebook de afgelopen maanden druk bezig is geweest met het aansterken van haar Blockchain team. Momenteel is het bedrijf bezig om ruim 20 Blockchain gerelateerde vacatures te vullen. Volgens het New York Times verhaal zijn er meer dan 50 ingenieurs werkzaam aan het Blockchain project.

 

In het verslag komt ook naar boven dat Facebook een plan heeft opgesteld om de mogelijkheid te bieden haar gebruikers kruislings te integreren in zowel Facebook Messenger, WhatsApp en Instagram.

Deel dit bericht op:

MEER NIEUWS

Join us!

Join onze Facebook, Telegram of Twitter community. Chat met ons en andere leden en blijf op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

facebook, cryptocurrency

Facebook heeft cryptocurrency lancering gepland staan in 1e helft 2019

Afgelopen donderdag is er een verhaal gepubliceerd in de New York Times waaruit blijkt dat een aantal grote berichtenplatformen nieuwe data hebben vrijgegeven over de geruchten rondom hun eigen cryptocurrency. Volgens de New York Times is Facebook de grootste onder deze platformen. Volgens het verhaal is Facebbook in gesprek met meerdere exchanges over het mogelijk listen van een cryptocurrency.

 

Naast Facebook worden meerdere bekende berichtenplatformen als Signal en Telegram genoemd in het verhaal. Zij hebben de planning in de komende 12 maanden hun tokens uit te rollen. De exacte planning is dan ook nog niet genoemd en zal in de toekomst moeten blijken. Wel stelt de New York Times dat Facebook meerdere exchanges heeft aangegeven in de eerste helft van 2019 met een product te komen.

 

Er gaan al geruime tijd geruchten de rondte over een mogelijke lancering van een eigen Facebook cryptocurrency. Volgens Bloomberg zou dit om een zogeheten stablecoin gaan die bestemd is voor het gebruik in Whatsapp.

 

Daarnaast is het publiekelijk bekend dat Facebook de afgelopen maanden druk bezig is geweest met het aansterken van haar Blockchain team. Momenteel is het bedrijf bezig om ruim 20 Blockchain gerelateerde vacatures te vullen. Volgens het New York Times verhaal zijn er meer dan 50 ingenieurs werkzaam aan het Blockchain project.

 

In het verslag komt ook naar boven dat Facebook een plan heeft opgesteld om de mogelijkheid te bieden haar gebruikers kruislings te integreren in zowel Facebook Messenger, WhatsApp en Instagram.

Deel dit bericht op:

MEER NIEUWS

  • Eindelijk duidelijkheid heropening Cryptopia Cryptopia is na lange onzekerheid gister naar buiten getreden met het nieuws haar deuren weer te hebben geopend voor beleggers. Dit heeft de cryptobeurs via twitter laten weten.The read only site will be live today, it will show balances as at 14th Jan 2019. Please use this site to reset passwords

  • Tron en Tether (USDT) gaan samenwerking aan Blockchain protocol Tron en Tether, uitgever van de USDT stablecoin, hebben kenbaar gemaakt een samenwerking te zijn aangegaan. Door de samenwerking zal de USDT geïntroduceerd worden op het Tron netwerk. Dit zal in het 2e kwartaal van 2019 gebeuren.Today we take the next step in our journey towards

  • Constantinople hard fork nu dan toch een feit? In minder dan 24 uur zal de lang verwachte Constantinople hard fork van Ethereum dan toch gaan plaatsvinden. Alsof dit nog niet genoeg is zal er gelijktijdig nog een hard fork plaats vinden namelijk de St. Petersburg update.Beiden zijn hard forks waar geen onderlinge discussie over is,

Join us!

Join onze Facebook, Telegram of Twitter community. Chat met ons en andere leden en blijf op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

error: Deze content is beveiligd