Nieuws

tron 2

Tron en Tether (USDT) gaan samenwerking aan

Blockchain protocol Tron en Tether, uitgever van de USDT stablecoin, hebben kenbaar gemaakt een samenwerking te zijn aangegaan. Door de samenwerking zal de USDT geïntroduceerd worden op het Tron netwerk. Dit zal in het 2e kwartaal van 2019 gebeuren.

De aanstaande op TRC20 gebaseerde USDT versie zal geïmplementeerd worden waardoor deze volledig te integreren is in alle Tron gebaseerde protocollen en DApps. Tevens geeft dit de mogelijkheid transacties en uitwisselingen uit te voeren op de blockchain middels zogeheten fiat gedreven coins.

De in 2014 gelanceerde USDT was traditioneel bedoeld voor het verzorgen van fiat transacties op de crypto markten, maar dan zonder de nadelen van lange verwerkingstijden en hoge kosten die gemoeid zijn met originele fiat transacties.

De zelfbenoemde Ethereum concurrent Tron claimt dat deze samenwerking het mogelijk maakt om onder andere het bestaande DApps ecosysteem naar een hoger niveau te tillen, het verbeteren van de algehele valuta opslag en de Decentralised Exchange Liquidity (DEX) te verhogen.

Ook wordt in het persbericht benoemd dat de samenwerking tussen USDT en Tron de blockchain veel toegankelijker moet maken voor institutionele investeerders en bedrijfspartners.

Tron heeft vorig jaar al een grote groei gerealiseerd met haar ecosysteem door de overname van peer-to-peer platform BitTorrent. Ook hier is begin 2019 een token uit voortgevloeid genaamd de Tron-Based BitTorrent (BTT).

Tron heeft inzake de nieuwe BTT token een ICO gehouden waarbij zij een bedrag van 7,1 miljoen dollar hebben opgestreken in slechts 15 minuten tijd!

Hoewel Tether het grootste marktaandeel met betrekking tot stablecoins heeft lijkt de concurrentie steeds groter te worden met de uitgifte van steeds meer stablecoins. Daarnaast heeft Tether heet ook zwaar te verduren gehad met het schandaal rondom de dollar reserve en de hoeveelheid coins die in omloop zijn.

Ook al lijkt deze kwestie enigszins naar de achtergrond te zijn verschoven heeft Tether tot op de dag vandaag nog geen officieel bericht gepubliceerd met enig uitsluitsel.

Deel dit bericht op:

MEER NIEUWS

  • Eindelijk duidelijkheid heropening Cryptopia Cryptopia is na lange onzekerheid gister naar buiten getreden met het nieuws haar deuren weer te hebben geopend voor beleggers. Dit heeft de cryptobeurs via twitter laten weten. The read only site will be live today, it will show balances as at 14th Jan 2019. Please…

  • Tron en Tether (USDT) gaan samenwerking aan Blockchain protocol Tron en Tether, uitgever van de USDT stablecoin, hebben kenbaar gemaakt een samenwerking te zijn aangegaan. Door de samenwerking zal de USDT geïntroduceerd worden op het Tron netwerk. Dit zal in het 2e kwartaal van 2019 gebeuren. Today we take the…

  • Facebook heeft cryptocurrency lancering gepland staan in 1e helft 2019 Afgelopen donderdag is er een verhaal gepubliceerd in de New York Times waaruit blijkt dat een aantal grote berichtenplatformen nieuwe data hebben vrijgegeven over de geruchten rondom hun eigen cryptocurrency. Volgens de New York Times is Facebook de grootste onder…

  • Constantinople hard fork nu dan toch een feit? In minder dan 24 uur zal de lang verwachte Constantinople hard fork van Ethereum dan toch gaan plaatsvinden. Alsof dit nog niet genoeg is zal er gelijktijdig nog een hard fork plaats vinden namelijk de St. Petersburg update. Beiden zijn hard forks…

  • Litecoin foundation komt met samenwerking GLORY De Litecoin foundation heeft recentelijk aangekondigd een nieuw partnerschap aangegaan te zijn met GLORY, ‘s werelds grootste stand-up combat league, die onder de meeste van ons bekend is door de gevechten van Rico Verhoeven. Als gevolg van dit partnerschap zal Litecoin geaccepteerd worden als…

Join us!

Join onze Facebook, Telegram en Twitter community. Chat met ons en andere leden en blijf op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Facebook groep

Telegram groep

Twitter kanaal

Tron en Tether (USDT) gaan samenwerking aan

Blockchain protocol Tron en Tether, uitgever van de USDT stablecoin, hebben kenbaar gemaakt een samenwerking te zijn aangegaan. Door de samenwerking zal de USDT geïntroduceerd worden op het Tron netwerk. Dit zal in het 2e kwartaal van 2019 gebeuren.

 

De aanstaande op TRC20 gebaseerde USDT versie zal geïmplementeerd worden waardoor deze volledig te integreren is in alle Tron gebaseerde protocollen en DApps. Tevens geeft dit de mogelijkheid transacties en uitwisselingen uit te voeren op de blockchain middels zogeheten fiat gedreven coins.

De in 2014 gelanceerde USDT was traditioneel bedoeld voor het verzorgen van fiat transacties op de crypto markten, maar dan zonder de nadelen van lange verwerkingstijden en hoge kosten die gemoeid zijn met originele fiat transacties.

De zelfbenoemde Ethereum concurrent Tron claimt dat deze samenwerking het mogelijk maakt om onder andere het bestaande DApps ecosysteem naar een hoger niveau te tillen, het verbeteren van de algehele valuta opslag en de Decentralised Exchange Liquidity (DEX) te verhogen.

Ook wordt in het persbericht benoemd dat de samenwerking tussen USDT en Tron de blockchain veel toegankelijker moet maken voor institutionele investeerders en bedrijfspartners.

Tron heeft vorig jaar al een grote groei gerealiseerd met haar ecosysteem door de overname van peer-to-peer platform BitTorrent. Ook hier is begin 2019 een token uit voortgevloeid genaamd de Tron-Based BitTorrent (BTT).

Tron heeft inzake de nieuwe BTT token een ICO gehouden waarbij zij een bedrag van 7,1 miljoen dollar hebben opgestreken in slechts 15 minuten tijd!

Hoewel Tether het grootste marktaandeel met betrekking tot stablecoins heeft lijkt de concurrentie steeds groter te worden met de uitgifte van steeds meer stablecoins. Daarnaast heeft Tether heet ook zwaar te verduren gehad met het schandaal rondom de dollar reserve en de hoeveelheid coins die in omloop zijn.

Ook al lijkt deze kwestie enigszins naar de achtergrond te zijn verschoven heeft Tether tot op de dag vandaag nog geen officieel bericht gepubliceerd met enig uitsluitsel.

Deel dit bericht op:

MEER NIEUWS

Join us!

Join onze Facebook, Telegram of Twitter community. Chat met ons en andere leden en blijf op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

tron 2

Tron en Tether (USDT) gaan samenwerking aan

Blockchain protocol Tron en Tether, uitgever van de USDT stablecoin, hebben kenbaar gemaakt een samenwerking te zijn aangegaan. Door de samenwerking zal de USDT geïntroduceerd worden op het Tron netwerk. Dit zal in het 2e kwartaal van 2019 gebeuren.

 

De aanstaande op TRC20 gebaseerde USDT versie zal volledig geïmplementeerd worden waardoor deze volledig te integreren is in alle Tron gebaseerde protocollen en DApps. Tevens geeft dit de mogelijkheid transacties en uitwisselingen uit te voeren op de blockchain middels zogeheten fiat gedreven coins.

De in 2014 gelanceerde USDT was traditioneel bedoeld voor het verzorgen van fiat transacties op de crypto markten, maar dan zonder de nadelen van lange verwerkingstijden en hoge kosten die gemoeid zijn met originele fiat transacties.

De zelfbenoemde Ethereum concurrent Tron claimt dat deze samenwerking het mogelijk maakt om onder andere het bestaande DApps ecosysteem naar een hoger niveau te tillen, het verbeteren van de algehele valuta opslag en de Decentralised Exchange Liquidity (DEX) te verhogen.

Ook wordt in het persbericht benoemd dat de samenwerking tussen USDT en Tron de blockchain veel toegankelijker moet maken voor institutionele investeerders en bedrijfspartners.

Tron heeft vorig jaar al een grote groei gerealiseerd met haar ecosysteem door de overname van peer-to-peer platform BitTorrent. Ook hier is begin 2019 een token uit voortgevloeid genaamd de Tron-Based BitTorrent (BTT).

Tron heeft inzake de nieuwe BTT token een ICO gehouden waarbij zij een bedrag van 7,1 miljoen dollar hebben opgestreken in slechts 15 minuten tijd!

Hoewel Tether het grootste marktaandeel met betrekking tot stablecoins heeft lijkt de concurrentie steeds groter te worden met de uitgifte van steeds meer stablecoins. Daarnaast heeft Tether heet ook zwaar te verduren gehad met het schandaal rondom de dollar reserve en de hoeveelheid coins die in omloop zijn.

Ook al lijkt deze kwestie enigszins naar de achtergrond te zijn verschoven heeft Tether tot op de dag vandaag nog geen officieel bericht gepubliceerd met enig uitsluitsel.

Deel dit bericht op:

MEER NIEUWS

  • Eindelijk duidelijkheid heropening Cryptopia Cryptopia is na lange onzekerheid gister naar buiten getreden met het nieuws haar deuren weer te hebben geopend voor beleggers. Dit heeft de cryptobeurs via twitter laten weten.The read only site will be live today, it will show balances as at 14th Jan 2019. Please use this site to reset passwords

  • Facebook heeft cryptocurrency lancering gepland staan in 1e helft 2019 Afgelopen donderdag is er een verhaal gepubliceerd in de New York Times waaruit blijkt dat een aantal grote berichtenplatformen nieuwe data hebben vrijgegeven over de geruchten rondom hun eigen cryptocurrency. Volgens de New York Times is Facebook de grootste onder deze platformen. Volgens het verhaal

  • Constantinople hard fork nu dan toch een feit? In minder dan 24 uur zal de lang verwachte Constantinople hard fork van Ethereum dan toch gaan plaatsvinden. Alsof dit nog niet genoeg is zal er gelijktijdig nog een hard fork plaats vinden namelijk de St. Petersburg update.Beiden zijn hard forks waar geen onderlinge discussie over is,

Join us!

Join onze Facebook, Telegram of Twitter community. Chat met ons en andere leden en blijf op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

error: Deze content is beveiligd