Nieuws

Bitcoin koers analyse
Week 16 - 18 april

De dominantie van Bitcoin is in de maand april toegenomen van iets onder de 50% naar 52,3%. Dit suggereert dat de focus weer meer op Bitcoin begint te liggen na de recente rally van de altcoins. Zolang Bitcoin de overhand weet te behouden lijkt het herstel van de cryptomarkt vooralsnog steady te verlopen.

LedgerX is met het plan gekomen om fysieke Bitcoin futures contracten uit te geven. Deze hebben dan met name de focus om de particuliere beleggers aan te trekken. Waar Bakkt juist de focus heeft om institutionele beleggers aan te trekken stelt LedgerX dat zolang Bitcoin een marktwaarde heeft die niet heel veel groter is dan één groot algemeen aandeel institutionele beleggers niet in grote getale zullen beleggen in Bitcoin. Om deze reden hebben zij de focus verschoven naar de particuliere beleggers.

Het herstel van de crypto markt heeft er voor gezorgd dat Binance de headlines van menig crypto nieuwssite gehaald heeft met een enorme winst voor het 1kwartaal van 2019. De winst van Binance in het eerste kwartaal groeide maar liefst met 66%. Dit is echter niet alleen goed nieuws voor Binance, maar ook voor de rest van de crypto markt. Dit is namelijk een goed teken dat traders snel instappen op het moment dat de crypto markt enig teken van herstel laat zien. Dat wil zeggen dat een grote meerderheid geen afstand heeft genomen van de crypto markt, maar juist op de achtergrond afwacht op het juiste moment om weer in te stappen in afwachting van de ultieme bodem.

“Wil je meepraten in onze community’s over alles omtrent crypto en daarnaast als eerste op de hoogte blijven van het laatste crypto en blockchain nieuws? Klik dan nu op een van de bovenstaande buttons en joins ons vandaag nog!”

“Wil je meepraten in onze community’s over alles omtrent crypto en daarnaast als eerste op de hoogte blijven van het laatste crypto en blockchain nieuws? Klik dan nu op een van de bovenstaande buttons en joins ons vandaag nog!”

Het laatste nieuws

Bitcoin Cash koers analyse – 1 mei

Bitcoin Cash koers analyse Week 18 – 1 mei Lees verder De Bitcoin Cash koers is in de afgelopen 3 dagen ruim 20% gestegen na de correctie die vanaf 3 april al ingezet was. Deze correctie was ook hard nodig na de explosieve stijging van maar liefst 114% begin april.

Lees verder »

Ripple koers analyse – 30 april

Ripple koers analyse Week 18 – 30 april Lees verder De koers van Ripple is in de afgelopen 4 dagen ruim 10 procent gestegen. Ondanks deze stijging bevind de koers zich nog steeds in een bearish trend die ontstaan is op 2 april. Om deze bearish trend channel te doorbreken

Lees verder »

Litecoin koers analyse – 29 april

Litecoin koers analyse Week 18 – 29 april Lees verder Na de stijging van ruim 60% in slechts de eerste 3 dagen van april zit de koers de rest van de maand al in een bearish trend. Momenteel ziet het er allemaal niet heel gunstig uit voor de Litecoin koers. We

Lees verder »
error: Deze content is beveiligd