Nieuws

Ethereum koers analyse
Week 17 - 26 april

Momenteel ziet het er allemaal niet heel gunstig uit voor de Ethereum koers. 
We begeven ons momenteel in een bearish trend waarbij een aantal belangrijke supportpunten zijn komen te sneuvelen de afgelopen dagen.

Waar 24 april het 0,5 fibonacci level rond een koers van $161,32 nog als support leek te dienen. Is dit op 25 april om 23:00 door de sell-off, waarbij de koers in korte tijd ruim 10% zakte, teniet gedaan. Hierbij is het support punt op $157,24 wat tevens op het  0.382 fib level ligt direct doorbroken.

De daling heeft er voor gezorgd dat de gap die vanaf 2 april nog gedicht moest worden nu gedicht is. Deze gap lag rond het $145,36 koersniveau. De Ethereum koers is vanaf dit punt weer licht gaan stijgen. En loopt nu tegen het resistance punt van het 0.236 fib level aan. 

 

Zet de bearish trend door?

De bearish trend lijkt vooralsnog voort te zetten. De Ethereum koers heeft het momentum nog niet mee om deze te kunnen doorbreken. Wel is er nu enige ruimte voor groei ontstaan door het dichten van de vorige gap. Mochten de bulls het momentum over kunnen nemen is de weg vrij tot het volgende support punt op $157,24.

Lukt het de bears om het momentum te vergroten en de koers toch het support punt op $145,36 te laten doorbreken is de weg vrij om te zakken tot het support punt op $138,06.
De RSI hangt echter dicht tegen de oversold grens aan en kan dus zorgen voor een lichte stijging om het vraag en aanbod weer enigszins te balanceren.

 

“Wil je meepraten in onze communities over alles omtrent crypto en daarnaast als eerste op de hoogte blijven van het laatste crypto en blockchain nieuws? Klik dan nu op een van de bovenstaande buttons en join ons vandaag nog!”

“Wil je meepraten in onze communities over alles omtrent crypto en daarnaast als eerste op de hoogte blijven van het laatste crypto en blockchain nieuws? Klik dan nu op een van de bovenstaande buttons en join ons vandaag nog!”

Het laatste nieuws

Het aantal actieve Bitcoin-adressen stijgt met 30%

Prijsstijging van Bitcoin Volgens de laatste gegevens van Glassnode zijn de actieve Bitcoin-entiteiten per dag de afgelopen week gestegen van 250.000 naar ongeveer 325.000. De stijging werd voornamelijk gedreven door een aanzienlijke piek in de prijs van Bitcoin. Bitcoin bereikte vorige week het hoogtepunt van ongeveer $42.500, na een sterke

Lees verder »