Nieuws

Ethereum koers analyse
Week 17 - 26 april

Momenteel ziet het er allemaal niet heel gunstig uit voor de Ethereum koers. 
We begeven ons momenteel in een bearish trend waarbij een aantal belangrijke supportpunten zijn komen te sneuvelen de afgelopen dagen.

Waar 24 april het 0,5 fibonacci level rond een koers van $161,32 nog als support leek te dienen. Is dit op 25 april om 23:00 door de sell-off, waarbij de koers in korte tijd ruim 10% zakte, teniet gedaan. Hierbij is het support punt op $157,24 wat tevens op het  0.382 fib level ligt direct doorbroken.

De daling heeft er voor gezorgd dat de gap die vanaf 2 april nog gedicht moest worden nu gedicht is. Deze gap lag rond het $145,36 koersniveau. De Ethereum koers is vanaf dit punt weer licht gaan stijgen. En loopt nu tegen het resistance punt van het 0.236 fib level aan. 

 

Zet de bearish trend door?

De bearish trend lijkt vooralsnog voort te zetten. De Ethereum koers heeft het momentum nog niet mee om deze te kunnen doorbreken. Wel is er nu enige ruimte voor groei ontstaan door het dichten van de vorige gap. Mochten de bulls het momentum over kunnen nemen is de weg vrij tot het volgende support punt op $157,24.

Lukt het de bears om het momentum te vergroten en de koers toch het support punt op $145,36 te laten doorbreken is de weg vrij om te zakken tot het support punt op $138,06.
De RSI hangt echter dicht tegen de oversold grens aan en kan dus zorgen voor een lichte stijging om het vraag en aanbod weer enigszins te balanceren.

 

“Wil je meepraten in onze communities over alles omtrent crypto en daarnaast als eerste op de hoogte blijven van het laatste crypto en blockchain nieuws? Klik dan nu op een van de bovenstaande buttons en join ons vandaag nog!”

“Wil je meepraten in onze communities over alles omtrent crypto en daarnaast als eerste op de hoogte blijven van het laatste crypto en blockchain nieuws? Klik dan nu op een van de bovenstaande buttons en join ons vandaag nog!”

Het laatste nieuws

Bitcoin Cash koers analyse – 1 mei

Bitcoin Cash koers analyse Week 18 – 1 mei Lees verder De Bitcoin Cash koers is in de afgelopen 3 dagen ruim 20% gestegen na de correctie die vanaf 3 april al ingezet was. Deze correctie was ook hard nodig na de explosieve stijging van maar liefst 114% begin april.

Lees verder »

Ripple koers analyse – 30 april

Ripple koers analyse Week 18 – 30 april Lees verder De koers van Ripple is in de afgelopen 4 dagen ruim 10 procent gestegen. Ondanks deze stijging bevind de koers zich nog steeds in een bearish trend die ontstaan is op 2 april. Om deze bearish trend channel te doorbreken

Lees verder »

Litecoin koers analyse – 29 april

Litecoin koers analyse Week 18 – 29 april Lees verder Na de stijging van ruim 60% in slechts de eerste 3 dagen van april zit de koers de rest van de maand al in een bearish trend. Momenteel ziet het er allemaal niet heel gunstig uit voor de Litecoin koers. We

Lees verder »
error: Deze content is beveiligd