Nieuws

Litecoin koers analyse
Week 18 - 29 april

Na de stijging van ruim 60% in slechts de eerste 3 dagen van april zit de koers de rest van de maand al in een bearish trend. Momenteel ziet het er allemaal niet heel gunstig uit voor de Litecoin koers. 

We naderen de 100% correctie ten opzichte van de 60% stijging begin deze maand. Het 0.786 fibonacci level heeft geen stand gehouden. Hierdoor is de weg nu vrij om door te zakken naar het volgende support punt dat ligt op $62,22.
Mocht dit punt bereikt worden is tevens de gap gevuld die ontstaan is door de stijging begin deze maand. Weten de bears dit punt te doorbreken dan ligt er een hoop support op een koersniveau van $52,27. Dit niveau lijkt met de huidige kracht van de bears een brug te ver en zal hoogstwaarschijnlijk stand weten te houden indien de koers hier komt.     

De RSI lijkt echter steeds meer uitgeput te raken waardoor er een grote divergence ontstaan is die nu ruim 15 dagen bestrijkt! Hiermee lijken de bears hun krachten langzaam te verliezen. En ontstaat er ruimte voor de bulls om de koers enigszins omhoog te krijgen. Indien dit gebeurd dient eerst het eerder gebroken niveau op de 0,786 fib level te worden doorbroken. Dit punt zal nu namelijk als resistance dienen. Wordt dit niveau gebroken dan is de weg vrij om door te stijgen tot het 0.618 niveau op $75,40.

Lukt het de bulls om het momentum om te keren en de bovengenoemde resistance punten te doorbreken dan is er meer dan genoeg ruimte op de RSI om te stijgen alvorens deze overbought is. 

 

“Wil je meepraten in onze communities over alles omtrent crypto en daarnaast als eerste op de hoogte blijven van het laatste crypto en blockchain nieuws? Klik dan nu op een van de bovenstaande buttons en join ons vandaag nog!”

“Wil je meepraten in onze communities over alles omtrent crypto en daarnaast als eerste op de hoogte blijven van het laatste crypto en blockchain nieuws? Klik dan nu op een van de bovenstaande buttons en join ons vandaag nog!”

Het laatste nieuws

Bitcoin Cash koers analyse – 1 mei

Bitcoin Cash koers analyse Week 18 – 1 mei Lees verder De Bitcoin Cash koers is in de afgelopen 3 dagen ruim 20% gestegen na de correctie die vanaf 3 april al ingezet was. Deze correctie was ook hard nodig na de explosieve stijging van maar liefst 114% begin april.

Lees verder »

Ripple koers analyse – 30 april

Ripple koers analyse Week 18 – 30 april Lees verder De koers van Ripple is in de afgelopen 4 dagen ruim 10 procent gestegen. Ondanks deze stijging bevind de koers zich nog steeds in een bearish trend die ontstaan is op 2 april. Om deze bearish trend channel te doorbreken

Lees verder »

Litecoin koers analyse – 29 april

Litecoin koers analyse Week 18 – 29 april Lees verder Na de stijging van ruim 60% in slechts de eerste 3 dagen van april zit de koers de rest van de maand al in een bearish trend. Momenteel ziet het er allemaal niet heel gunstig uit voor de Litecoin koers. We

Lees verder »
error: Deze content is beveiligd