Nieuws

Litecoin koers analyse
Week 18 - 29 april

Na de stijging van ruim 60% in slechts de eerste 3 dagen van april zit de koers de rest van de maand al in een bearish trend. Momenteel ziet het er allemaal niet heel gunstig uit voor de Litecoin koers. 

We naderen de 100% correctie ten opzichte van de 60% stijging begin deze maand. Het 0.786 fibonacci level heeft geen stand gehouden. Hierdoor is de weg nu vrij om door te zakken naar het volgende support punt dat ligt op $62,22.
Mocht dit punt bereikt worden is tevens de gap gevuld die ontstaan is door de stijging begin deze maand. Weten de bears dit punt te doorbreken dan ligt er een hoop support op een koersniveau van $52,27. Dit niveau lijkt met de huidige kracht van de bears een brug te ver en zal hoogstwaarschijnlijk stand weten te houden indien de koers hier komt.     

De RSI lijkt echter steeds meer uitgeput te raken waardoor er een grote divergence ontstaan is die nu ruim 15 dagen bestrijkt! Hiermee lijken de bears hun krachten langzaam te verliezen. En ontstaat er ruimte voor de bulls om de koers enigszins omhoog te krijgen. Indien dit gebeurd dient eerst het eerder gebroken niveau op de 0,786 fib level te worden doorbroken. Dit punt zal nu namelijk als resistance dienen. Wordt dit niveau gebroken dan is de weg vrij om door te stijgen tot het 0.618 niveau op $75,40.

Lukt het de bulls om het momentum om te keren en de bovengenoemde resistance punten te doorbreken dan is er meer dan genoeg ruimte op de RSI om te stijgen alvorens deze overbought is. 

 

“Wil je meepraten in onze communities over alles omtrent crypto en daarnaast als eerste op de hoogte blijven van het laatste crypto en blockchain nieuws? Klik dan nu op een van de bovenstaande buttons en join ons vandaag nog!”

“Wil je meepraten in onze communities over alles omtrent crypto en daarnaast als eerste op de hoogte blijven van het laatste crypto en blockchain nieuws? Klik dan nu op een van de bovenstaande buttons en join ons vandaag nog!”

Het laatste nieuws

Het aantal actieve Bitcoin-adressen stijgt met 30%

Prijsstijging van Bitcoin Volgens de laatste gegevens van Glassnode zijn de actieve Bitcoin-entiteiten per dag de afgelopen week gestegen van 250.000 naar ongeveer 325.000. De stijging werd voornamelijk gedreven door een aanzienlijke piek in de prijs van Bitcoin. Bitcoin bereikte vorige week het hoogtepunt van ongeveer $42.500, na een sterke

Lees verder »