Nieuws

Ripple koers analyse
Week 18 - 30 april

De koers van Ripple is in de afgelopen 4 dagen ruim 10 procent gestegen.
Ondanks deze stijging bevind de koers zich nog steeds in een bearish trend die ontstaan is op 2 april.
Om deze bearish trend channel te doorbreken dienen de bulls genoeg kracht te vinden om de koers boven de $0,31 te krijgen en te houden. Dit is echter een behoorlijke opgave, omdat niet alleen de channel op dit punt ligt maar ook het 0.236 fibonacci level. 

Mochten de bulls genoeg momentum kunnen opbouwen en dit punt doorbreken dan is de weg vrij om door te stijgen tot het volgende resistance punt op $0,32. Hier ligt tevens het 0.382 fib level.
Weten de bulls het momentum vast te houden dan ligt de weg open om door te stijgen naar $0,35. Vanaf de huidige koers is dit een stijging van ruim 15%. 

Divergence gespot

De RSI staat momenteel vrij hoog en hangt net boven het overbought gebied. Dit kan er op wijzen dat de bulls enigszins uitgeput raken. En de koers rijp is voor een normalisering om vraag en aanbod weer in balans te brengen. Echter is er ook een divergence op de RSI te zien die tussen 24 en 25 april ontstaan is. Dit kan ook weer resulteren in een stijging van de koers.

Zoals het er momenteel naar uit ziet lijken de bears vooralsnog de touwtjes in handen te hebben en laat de koers momenteel meer bearish confirmaties zien dan bullish.

Weten de bulls alsnog de bearish channel te doorbreken en de daaropvolgende resistance punten dan kan er een ommekeer in de trend plaatsvinden en ruimte ontstaan voor verdere groei.

“Wil je meepraten in onze communities over alles omtrent crypto en daarnaast als eerste op de hoogte blijven van het laatste crypto en blockchain nieuws? Klik dan nu op een van de bovenstaande buttons en join ons vandaag nog!”

“Wil je meepraten in onze communities over alles omtrent crypto en daarnaast als eerste op de hoogte blijven van het laatste crypto en blockchain nieuws? Klik dan nu op een van de bovenstaande buttons en join ons vandaag nog!”

Het laatste nieuws

Bitcoin Cash koers analyse – 1 mei

Bitcoin Cash koers analyse Week 18 – 1 mei Lees verder De Bitcoin Cash koers is in de afgelopen 3 dagen ruim 20% gestegen na de correctie die vanaf 3 april al ingezet was. Deze correctie was ook hard nodig na de explosieve stijging van maar liefst 114% begin april.

Lees verder »

Ripple koers analyse – 30 april

Ripple koers analyse Week 18 – 30 april Lees verder De koers van Ripple is in de afgelopen 4 dagen ruim 10 procent gestegen. Ondanks deze stijging bevind de koers zich nog steeds in een bearish trend die ontstaan is op 2 april. Om deze bearish trend channel te doorbreken

Lees verder »

Litecoin koers analyse – 29 april

Litecoin koers analyse Week 18 – 29 april Lees verder Na de stijging van ruim 60% in slechts de eerste 3 dagen van april zit de koers de rest van de maand al in een bearish trend. Momenteel ziet het er allemaal niet heel gunstig uit voor de Litecoin koers. We

Lees verder »