Nieuws

Ripple koers analyse
Week 18 - 30 april

De koers van Ripple is in de afgelopen 4 dagen ruim 10 procent gestegen.
Ondanks deze stijging bevind de koers zich nog steeds in een bearish trend die ontstaan is op 2 april.
Om deze bearish trend channel te doorbreken dienen de bulls genoeg kracht te vinden om de koers boven de $0,31 te krijgen en te houden. Dit is echter een behoorlijke opgave, omdat niet alleen de channel op dit punt ligt maar ook het 0.236 fibonacci level. 

Mochten de bulls genoeg momentum kunnen opbouwen en dit punt doorbreken dan is de weg vrij om door te stijgen tot het volgende resistance punt op $0,32. Hier ligt tevens het 0.382 fib level.
Weten de bulls het momentum vast te houden dan ligt de weg open om door te stijgen naar $0,35. Vanaf de huidige koers is dit een stijging van ruim 15%. 

Divergence gespot

De RSI staat momenteel vrij hoog en hangt net boven het overbought gebied. Dit kan er op wijzen dat de bulls enigszins uitgeput raken. En de koers rijp is voor een normalisering om vraag en aanbod weer in balans te brengen. Echter is er ook een divergence op de RSI te zien die tussen 24 en 25 april ontstaan is. Dit kan ook weer resulteren in een stijging van de koers.

Zoals het er momenteel naar uit ziet lijken de bears vooralsnog de touwtjes in handen te hebben en laat de koers momenteel meer bearish confirmaties zien dan bullish.

Weten de bulls alsnog de bearish channel te doorbreken en de daaropvolgende resistance punten dan kan er een ommekeer in de trend plaatsvinden en ruimte ontstaan voor verdere groei.

“Wil je meepraten in onze communities over alles omtrent crypto en daarnaast als eerste op de hoogte blijven van het laatste crypto en blockchain nieuws? Klik dan nu op een van de bovenstaande buttons en join ons vandaag nog!”

“Wil je meepraten in onze communities over alles omtrent crypto en daarnaast als eerste op de hoogte blijven van het laatste crypto en blockchain nieuws? Klik dan nu op een van de bovenstaande buttons en join ons vandaag nog!”

Het laatste nieuws

Het aantal actieve Bitcoin-adressen stijgt met 30%

Prijsstijging van Bitcoin Volgens de laatste gegevens van Glassnode zijn de actieve Bitcoin-entiteiten per dag de afgelopen week gestegen van 250.000 naar ongeveer 325.000. De stijging werd voornamelijk gedreven door een aanzienlijke piek in de prijs van Bitcoin. Bitcoin bereikte vorige week het hoogtepunt van ongeveer $42.500, na een sterke

Lees verder »

PayPal houd financieringsronde t.w.v. $ 4,2 miljoen voor een Crypto-platform voor risicobeheer

PayPal houd financieringsronde t.w.v. $ 4,2 miljoen voor een Crypto-platform voor risicobeheer Betalingsverwerker PayPal heeft een financieringsronde van $ 4,2 miljoen geleid voor het platform voor risicobeheer van cryptocurrency TRM Labs. In een persbericht van 19 november kondigde TRM Labs aan dat het $ 4,2 miljoen veiligstelde in een investeringsronde

Lees verder »