Nieuws

Bitcoin Cash koers analyse
Week 18 - 1 mei

De Bitcoin Cash koers is in de afgelopen 3 dagen ruim 20% gestegen na de correctie die vanaf 3 april al ingezet was. Deze correctie was ook hard nodig na de explosieve stijging van maar liefst 114% begin april.
Met deze correctie is er een bearish trend channel ontstaan. Ondanks de stijging van de afgelopen dagen is deze channel nog niet doorbroken. Zolang de bulls het momentum weten vast te houden bestaat de kans dat de channel op korte termijn doorbroken wordt. Op de RSI is in ieder geval meer dan genoeg ruimte om een verdere stijging te kunnen onderbouwen.

Momenteel zitten we in een ABC correctie wave waarbij we nu in de B wave zitten. De kans is dus aanwezig dat we kortstondig een daling zullen zien de gevolgd word door een hogere stijging.
Krijgen de bulls het voor elkaar om het momentum te vergroten dan ligt de weg vrij om te stijgen naar het 0.382 fibonacci level op $282,77. Wordt ook dit punt doorbroken ligt de volgende resistance op $310,00 en daarna de recente high op $353,00.

Mochten de bears het stokje overnemen dan zullen we eerst het support punt op $229,98 testen. Weten de bulls dit niveau niet te behouden is de weg vrij om door te zakken tot $156,00. Dit is historisch gezien een sterk support punt en wij achten de kans dan ook klein dat dit punt zal sneuvelen.

Hoewel er meerdere scenario’s mogelijk zijn zien we momenteel meer bullish signalen en is de kans aanzienlijk aanwezig dat de koers omhoog zal gaan.

“Wil je meepraten in onze communities over alles omtrent crypto en daarnaast als eerste op de hoogte blijven van het laatste crypto en blockchain nieuws? Klik dan nu op een van de bovenstaande buttons en join ons vandaag nog!”

“Wil je meepraten in onze communities over alles omtrent crypto en daarnaast als eerste op de hoogte blijven van het laatste crypto en blockchain nieuws? Klik dan nu op een van de bovenstaande buttons en join ons vandaag nog!”

Het laatste nieuws

Bitcoin Cash koers analyse – 1 mei

Bitcoin Cash koers analyse Week 18 – 1 mei Lees verder De Bitcoin Cash koers is in de afgelopen 3 dagen ruim 20% gestegen na de correctie die vanaf 3 april al ingezet was. Deze correctie was ook hard nodig na de explosieve stijging van maar liefst 114% begin april.

Lees verder »

Ripple koers analyse – 30 april

Ripple koers analyse Week 18 – 30 april Lees verder De koers van Ripple is in de afgelopen 4 dagen ruim 10 procent gestegen. Ondanks deze stijging bevind de koers zich nog steeds in een bearish trend die ontstaan is op 2 april. Om deze bearish trend channel te doorbreken

Lees verder »

Litecoin koers analyse – 29 april

Litecoin koers analyse Week 18 – 29 april Lees verder Na de stijging van ruim 60% in slechts de eerste 3 dagen van april zit de koers de rest van de maand al in een bearish trend. Momenteel ziet het er allemaal niet heel gunstig uit voor de Litecoin koers. We

Lees verder »