Nieuws

Bitcoin Cash koers analyse
Week 18 - 1 mei

De Bitcoin Cash koers is in de afgelopen 3 dagen ruim 20% gestegen na de correctie die vanaf 3 april al ingezet was. Deze correctie was ook hard nodig na de explosieve stijging van maar liefst 114% begin april.
Met deze correctie is er een bearish trend channel ontstaan. Ondanks de stijging van de afgelopen dagen is deze channel nog niet doorbroken. Zolang de bulls het momentum weten vast te houden bestaat de kans dat de channel op korte termijn doorbroken wordt. Op de RSI is in ieder geval meer dan genoeg ruimte om een verdere stijging te kunnen onderbouwen.

Momenteel zitten we in een ABC correctie wave waarbij we nu in de B wave zitten. De kans is dus aanwezig dat we kortstondig een daling zullen zien de gevolgd word door een hogere stijging.
Krijgen de bulls het voor elkaar om het momentum te vergroten dan ligt de weg vrij om te stijgen naar het 0.382 fibonacci level op $282,77. Wordt ook dit punt doorbroken ligt de volgende resistance op $310,00 en daarna de recente high op $353,00.

Mochten de bears het stokje overnemen dan zullen we eerst het support punt op $229,98 testen. Weten de bulls dit niveau niet te behouden is de weg vrij om door te zakken tot $156,00. Dit is historisch gezien een sterk support punt en wij achten de kans dan ook klein dat dit punt zal sneuvelen.

Hoewel er meerdere scenario’s mogelijk zijn zien we momenteel meer bullish signalen en is de kans aanzienlijk aanwezig dat de koers omhoog zal gaan.

“Wil je meepraten in onze communities over alles omtrent crypto en daarnaast als eerste op de hoogte blijven van het laatste crypto en blockchain nieuws? Klik dan nu op een van de bovenstaande buttons en join ons vandaag nog!”

“Wil je meepraten in onze communities over alles omtrent crypto en daarnaast als eerste op de hoogte blijven van het laatste crypto en blockchain nieuws? Klik dan nu op een van de bovenstaande buttons en join ons vandaag nog!”

Het laatste nieuws

Het aantal actieve Bitcoin-adressen stijgt met 30%

Prijsstijging van Bitcoin Volgens de laatste gegevens van Glassnode zijn de actieve Bitcoin-entiteiten per dag de afgelopen week gestegen van 250.000 naar ongeveer 325.000. De stijging werd voornamelijk gedreven door een aanzienlijke piek in de prijs van Bitcoin. Bitcoin bereikte vorige week het hoogtepunt van ongeveer $42.500, na een sterke

Lees verder »