Nieuws

Paypal

PayPal houd financieringsronde t.w.v. $ 4,2 miljoen voor een Crypto-platform voor risicobeheer

Betalingsverwerker PayPal heeft een financieringsronde van $ 4,2 miljoen geleid voor het platform voor risicobeheer van cryptocurrency TRM Labs. In een persbericht van 19 november kondigde TRM Labs aan dat het $ 4,2 miljoen veiligstelde in een investeringsronde onder leiding van PayPal, met deelname van andere topinvesteerders waaronder Initialized Capital, Blockchain Capital en Y Combinator.

TRM, opgericht in 2018, heeft als doel financiële instellingen in de Verenigde Staten, Latijns-Amerika, Azië en Europa te ondersteunen door hun blootstelling aan crypto-risico’s te meten, te bewaken en te beperken, te voldoen aan wettelijke vereisten en te helpen bij het stroomlijnen van hun anti-witwas compliance. CTO en mede-oprichter van TRM Labs, Rahul Raina, zeiden dat de investering van PayPal in het bedrijf aantoont “hun voortdurende toewijding aan het waarborgen van veiligheid en compliance naarmate het digitale betalingslandschap evolueert en innoveert.” De nieuwe financiering van TRM brengt hun totale bedrag op $ 5,9 miljoen en stelt TRM in staat haar engineering- en data science-teams te laten groeien, uit te breiden naar nieuwe markten en productontwikkeling te versnellen. Esteban Castaño, mede-oprichter en CEO van TRM Labs zei:

“Bij TRM worden we gevoed door een fundamentele overtuiging dat cryptocurrency en blockchain de toegang tot financiële diensten kunnen democratiseren en miljarden mensen kunnen machtigen. Door oplossingen te bouwen om fraude met cryptocurrency en financiële criminaliteit te voorkomen, maken we deze visie mogelijk en bouwen we een veiliger financieel systeem voor miljarden van mensen.”

TRM ontving in januari al $ 1,7 miljoen van Blockchain Capital

TRM kondigde begin dit jaar aan dat het een financieringsronde van in totaal $ 1,7 miljoen had afgesloten, geleid door het Amerikaanse investeringsbedrijf Blockchain Capital. Tapas Capital, Green D Ventures en The MBA Fund. “Strategische angel-investeerders” namen naar verluidt ook deel aan de ronde.

MEER NIEUWS

  • Ethereum laat de bears achter De Ethereum prijs begon eind vorige week met stijgen en heeft sindsdien prachtige winsten behaald. De ETH token had het even moeite om de $2.400 grens te doorbreken, maar sinds dat gelukt is zit ETH in een prachtig oplopende kanaal formatie. De onderste trendlijn van…

  • Prijsstijging van Bitcoin Volgens de laatste gegevens van Glassnode zijn de actieve Bitcoin-entiteiten per dag de afgelopen week gestegen van 250.000 naar ongeveer 325.000. De stijging werd voornamelijk gedreven door een aanzienlijke piek in de prijs van Bitcoin. Bitcoin bereikte vorige week het hoogtepunt van ongeveer $42.500, na een sterke…

  • Dieptepunt voor 2021 De uitstroom van bitcoins van gecentraliseerde exchanges is tot nu toe op het hoogste niveau gestegen. De afgelopen zeven dagen is ongeveer 40.000 BTC ingetrokken. Volgens Glassnode’s rapport van 2 augustus is de uitstroom van Bitcoin voor de derde keer sinds september 2019 versneld tot een snelheid…

  • PayPal houd financieringsronde t.w.v. $ 4,2 miljoen voor een Crypto-platform voor risicobeheer Betalingsverwerker PayPal heeft een financieringsronde van $ 4,2 miljoen geleid voor het platform voor risicobeheer van cryptocurrency TRM Labs. In een persbericht van 19 november kondigde TRM Labs aan dat het $ 4,2 miljoen veiligstelde in een investeringsronde…

  • Bitcoin Cash koers analyse Week 18 – 1 mei Lees verder De Bitcoin Cash koers is in de afgelopen 3 dagen ruim 20% gestegen na de correctie die vanaf 3 april al ingezet was. Deze correctie was ook hard nodig na de explosieve stijging van maar liefst 114% begin april….

Join us!

Join onze Facebook, Telegram en Twitter community. Chat met ons en andere leden en blijf op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Facebook groep

Telegram groep

Twitter kanaal

PayPal houd financieringsronde t.w.v. $ 4,2 miljoen voor een Crypto-platform voor risicobeheer

Betalingsverwerker PayPal heeft een financieringsronde van $ 4,2 miljoen geleid voor het platform voor risicobeheer van cryptocurrency TRM Labs. In een persbericht van 19 november kondigde TRM Labs aan dat het $ 4,2 miljoen veiligstelde in een investeringsronde onder leiding van PayPal, met deelname van andere topinvesteerders waaronder Initialized Capital, Blockchain Capital en Y Combinator.

TRM, opgericht in 2018, heeft als doel financiële instellingen in de Verenigde Staten, Latijns-Amerika, Azië en Europa te ondersteunen door hun blootstelling aan crypto-risico’s te meten, te bewaken en te beperken, te voldoen aan wettelijke vereisten en te helpen bij het stroomlijnen van hun anti-witwas compliance.

CTO en mede-oprichter van TRM Labs, Rahul Raina, zeiden dat de investering van PayPal in het bedrijf aantoont “hun voortdurende toewijding aan het waarborgen van veiligheid en compliance naarmate het digitale betalingslandschap evolueert en innoveert.”

De nieuwe financiering van TRM brengt hun totale bedrag op $ 5,9 miljoen en stelt TRM in staat haar engineering- en data science-teams te laten groeien, uit te breiden naar nieuwe markten en productontwikkeling te versnellen. Esteban Castaño, mede-oprichter en CEO van TRM Labs zei:

“Bij TRM worden we gevoed door een fundamentele overtuiging dat cryptocurrency en blockchain de toegang tot financiële diensten kunnen democratiseren en miljarden mensen kunnen machtigen. Door oplossingen te bouwen om fraude met cryptocurrency en financiële criminaliteit te voorkomen, maken we deze visie mogelijk en bouwen we een veiliger financieel systeem voor miljarden van mensen.”

TRM ontving in januari al $ 1,7 miljoen van Blockchain Capital

TRM kondigde begin dit jaar aan dat het een financieringsronde van in totaal $ 1,7 miljoen had afgesloten, geleid door het Amerikaanse investeringsbedrijf Blockchain Capital. Tapas Capital, Green D Ventures en The MBA Fund. “Strategische angel-investeerders” namen naar verluidt ook deel aan de ronde.

Deel dit bericht op:

MEER NIEUWS

Join us!

Join onze Facebook, Telegram of Twitter community. Chat met ons en andere leden en blijf op de hoogte van het laatste crypto nieuws.