Nieuws

Paypal

PayPal houd financieringsronde t.w.v. $ 4,2 miljoen voor een Crypto-platform voor risicobeheer

Betalingsverwerker PayPal heeft een financieringsronde van $ 4,2 miljoen geleid voor het platform voor risicobeheer van cryptocurrency TRM Labs. In een persbericht van 19 november kondigde TRM Labs aan dat het $ 4,2 miljoen veiligstelde in een investeringsronde onder leiding van PayPal, met deelname van andere topinvesteerders waaronder Initialized Capital, Blockchain Capital en Y Combinator.

TRM, opgericht in 2018, heeft als doel financiële instellingen in de Verenigde Staten, Latijns-Amerika, Azië en Europa te ondersteunen door hun blootstelling aan crypto-risico’s te meten, te bewaken en te beperken, te voldoen aan wettelijke vereisten en te helpen bij het stroomlijnen van hun anti-witwas compliance. CTO en mede-oprichter van TRM Labs, Rahul Raina, zeiden dat de investering van PayPal in het bedrijf aantoont “hun voortdurende toewijding aan het waarborgen van veiligheid en compliance naarmate het digitale betalingslandschap evolueert en innoveert.” De nieuwe financiering van TRM brengt hun totale bedrag op $ 5,9 miljoen en stelt TRM in staat haar engineering- en data science-teams te laten groeien, uit te breiden naar nieuwe markten en productontwikkeling te versnellen. Esteban Castaño, mede-oprichter en CEO van TRM Labs zei:

“Bij TRM worden we gevoed door een fundamentele overtuiging dat cryptocurrency en blockchain de toegang tot financiële diensten kunnen democratiseren en miljarden mensen kunnen machtigen. Door oplossingen te bouwen om fraude met cryptocurrency en financiële criminaliteit te voorkomen, maken we deze visie mogelijk en bouwen we een veiliger financieel systeem voor miljarden van mensen.”

TRM ontving in januari al $ 1,7 miljoen van Blockchain Capital

TRM kondigde begin dit jaar aan dat het een financieringsronde van in totaal $ 1,7 miljoen had afgesloten, geleid door het Amerikaanse investeringsbedrijf Blockchain Capital. Tapas Capital, Green D Ventures en The MBA Fund. “Strategische angel-investeerders” namen naar verluidt ook deel aan de ronde.

MEER NIEUWS

  • PayPal houd financieringsronde t.w.v. $ 4,2 miljoen voor een Crypto-platform voor risicobeheer Betalingsverwerker PayPal heeft een financieringsronde van $ 4,2 miljoen geleid voor het platform voor risicobeheer van cryptocurrency TRM Labs. In een persbericht van 19 november kondigde TRM Labs aan dat het $ 4,2 miljoen veiligstelde in een investeringsronde…

  • Bitcoin Cash koers analyse Week 18 – 1 mei Lees verder De Bitcoin Cash koers is in de afgelopen 3 dagen ruim 20% gestegen na de correctie die vanaf 3 april al ingezet was. Deze correctie was ook hard nodig na de explosieve stijging van maar liefst 114% begin april….

  • Ripple koers analyse Week 18 – 30 april Lees verder De koers van Ripple is in de afgelopen 4 dagen ruim 10 procent gestegen. Ondanks deze stijging bevind de koers zich nog steeds in een bearish trend die ontstaan is op 2 april. Om deze bearish trend channel te doorbreken…

  • Litecoin koers analyse Week 18 – 29 april Lees verder Na de stijging van ruim 60% in slechts de eerste 3 dagen van april zit de koers de rest van de maand al in een bearish trend. Momenteel ziet het er allemaal niet heel gunstig uit voor de Litecoin koers. We…

  • Ethereum koers analyse Week 17 – 26 april Lees verder Momenteel ziet het er allemaal niet heel gunstig uit voor de Ethereum koers. We begeven ons momenteel in een bearish trend waarbij een aantal belangrijke supportpunten zijn komen te sneuvelen de afgelopen dagen. Waar 24 april het 0,5 fibonacci level…

Join us!

Join onze Facebook, Telegram en Twitter community. Chat met ons en andere leden en blijf op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Facebook groep

Telegram groep

Twitter kanaal

PayPal houd financieringsronde t.w.v. $ 4,2 miljoen voor een Crypto-platform voor risicobeheer

Betalingsverwerker PayPal heeft een financieringsronde van $ 4,2 miljoen geleid voor het platform voor risicobeheer van cryptocurrency TRM Labs. In een persbericht van 19 november kondigde TRM Labs aan dat het $ 4,2 miljoen veiligstelde in een investeringsronde onder leiding van PayPal, met deelname van andere topinvesteerders waaronder Initialized Capital, Blockchain Capital en Y Combinator.

TRM, opgericht in 2018, heeft als doel financiële instellingen in de Verenigde Staten, Latijns-Amerika, Azië en Europa te ondersteunen door hun blootstelling aan crypto-risico’s te meten, te bewaken en te beperken, te voldoen aan wettelijke vereisten en te helpen bij het stroomlijnen van hun anti-witwas compliance.

CTO en mede-oprichter van TRM Labs, Rahul Raina, zeiden dat de investering van PayPal in het bedrijf aantoont “hun voortdurende toewijding aan het waarborgen van veiligheid en compliance naarmate het digitale betalingslandschap evolueert en innoveert.”

De nieuwe financiering van TRM brengt hun totale bedrag op $ 5,9 miljoen en stelt TRM in staat haar engineering- en data science-teams te laten groeien, uit te breiden naar nieuwe markten en productontwikkeling te versnellen. Esteban Castaño, mede-oprichter en CEO van TRM Labs zei:

“Bij TRM worden we gevoed door een fundamentele overtuiging dat cryptocurrency en blockchain de toegang tot financiële diensten kunnen democratiseren en miljarden mensen kunnen machtigen. Door oplossingen te bouwen om fraude met cryptocurrency en financiële criminaliteit te voorkomen, maken we deze visie mogelijk en bouwen we een veiliger financieel systeem voor miljarden van mensen.”

TRM ontving in januari al $ 1,7 miljoen van Blockchain Capital

TRM kondigde begin dit jaar aan dat het een financieringsronde van in totaal $ 1,7 miljoen had afgesloten, geleid door het Amerikaanse investeringsbedrijf Blockchain Capital. Tapas Capital, Green D Ventures en The MBA Fund. “Strategische angel-investeerders” namen naar verluidt ook deel aan de ronde.

Deel dit bericht op:

MEER NIEUWS

Join us!

Join onze Facebook, Telegram of Twitter community. Chat met ons en andere leden en blijf op de hoogte van het laatste crypto nieuws.