Ethereum-prijs stijgt naar $2.600 voor de London Hard Fork

Ethereum laat de bears achter
De Ethereum prijs begon eind vorige week met stijgen en heeft sindsdien prachtige winsten behaald. De ETH token had het even moeite om de $2.400 grens te doorbreken, maar sinds dat gelukt is zit ETH in een prachtig oplopende kanaal formatie. De onderste trendlijn van dit oplopende kanaal biedt voor nu ondersteuning en dat is mooi te zien in de onderstaande grafiek.

De koers ligt op het moment van schrijven rond de $2.640. Op sommige exchanges bereikte de prijs zelfs even een prijs van $2.700. Voor nu lijkt $2.700 dan ook het nieuwe niveau die we in de gaten moeten houden.

ETH prijs nadert langzaam maar zeker de $3.000
Voor nu is het belangrijk om de ETH prijs boven de $2.500 te houden en zo snel mogelijk het $2.700 niveau te doorbreken. Als dat lukt zullen er waarschijnlijk meer kooporders komen en kan de prijs snel richting het psychologische $3.000 niveau stijgen.