Bitcoin Cash koers live

Bitcoin Cash koers (Live)

Bitcoin Cash koers (Live)

Bekijk hieronder de LIVE koers  ( Het laden van de grafiek kan enkele seconden duren )

Bitcoin Cash koers (live)

Bitcoin Cash koers analyses & Nieuws

Bitcoin Cash koers analyse – 1 mei

Bitcoin Cash koers analyse Week 18 – 1 mei Lees verder De Bitcoin Cash koers is in de afgelopen 3 dagen ruim 20% gestegen na de correctie die vanaf 3 april al ingezet was. Deze correctie was ook hard nodig na de explosieve stijging van maar liefst 114% begin april.

Lees verder »

Meer over de historie en koers ontwikkeling van Bitcoin Cash

Bitcoin Cash is ontstaan uit een Hard Fork die gezorgd heeft voor een splitsing in de Bitcoin Blockchain. Iedereen die voor 1 augustus 2017 Bitcoin in bezit had, kreeg automatisch dezelfde hoeveelheid in Bitcoin Cash toegezonden. De voorstanders van Bitcoin Cash vonden het de hoogste tijd dat er iets gebeurde met de beperkte capaciteiten van de Bitcoin Blockchain. De Developers zijn hier met een aantal mogelijke oplossingen voor gekomen zoals SegWit en het Lightning Network. Echter was dit niet de gewenste oplossing voor de Bitcoin Cash voorstanders. Zij zagen namelijk meer in een verhoging van de blok capaciteit van 1 MB naar 8 MB. Omdat de community het niet eens kon worden ontstond de Hard Fork. Sinds de update van 15 mei 2018 is de blokcapaciteit van Bitcoin Cash zelfs verhoogd naar 32 MB. Op 15 November 2018 is het Bitcoin Cash netwerk opgesplitst in Bitcoin Cash (ABC) en Bitcoin Cash SV.

 

De koers van Bitcoin Cash in 2017

  • De koers van Bitcoin cash is op 1 augustus 2017 live gegaan met een openingsprijs van $294,60. Ondanks hevige discussies over het nut van Bitcoin Cash is de koers in 2017 nooit lager gekomen dan $212. Wat betreft de koersstijgingen is Bitcoin Cash in een perfect jaar gestart. Namelijk net vlak voor de gigantische bull run van eind 2017. Ook de koers van Bitcoin Cash heeft enorm geprofiteerd van de bull run met als hoogtepunt een koers van maar liefst $3909 op 21 december 2017!

 

Het Bitcoin Cash koers verloop van 2018

  • Hoewel 2018 voor de meeste munten een slecht jaar is geweest heb je altijd een baas boven baas. In dit geval was Bitcoin Cash de dupe. Op z’n laagst heeft de koers van Bitcoin Cash op $77,37 gestaan. Bijna 4 keer lager dan de oorspronkelijke openingsprijs in augustus 2017!  De afsplitsing in November 2018 heeft ook een grote rol gespeeld in het koersverloop. Bitcoin Cash bezitters kregen namelijk beide Bitcoin Cash varianten met beide een gedeelte van de originele waarde. De ABC variant stond onder leiding van Roger Ver, één van de meest bekende Bitcoin investeerders.  

 

De koersontwikkelingen van Bitcoin Cash in 2019

  •  Ook Bitcoin Cash laat In het 2e kwartaal van 2019 langzaam maar zeker weer wat groene cijfers zien. Momenteel staat de koers op $276 naar het jaar begonnen te zijn op een koers van $150.  
    Later dit jaar zullen we ook de verdere koers ontwikkelingen van Bitcoin Cash toevoegen aan deze tekst.

Meer live koersen bekijken.

Bitcoin koers

Hier vind je de actuele koers en tradingview grafiek van Bitcoin

Ethereum koers

Hier vind je de actuele koers en tradingview grafiek van Ethereum

Litecoin koers

Hier vind je de actuele koers en tradingview grafiek van Litecoin

Ripple koers

Hier vind je de actuele koers en tradingview grafiek van Ripple

Voor giveaways en het laatste nieuws