Crypto trading cursussen

Crypto Trading cursussen

Voor iedereen die wil beginnen met investeren in cryptocurrency of wil leren traden bieden wij verschillende trading cursussen . Deze E-learning videos zijn zorgvuldig samengesteld door professionele traders en leren u van A tot Z hoe u zelfstandig een succesvolle trading strategie kunt toepassen.

over onze trading cursussen

0+
Gevolgde cursussen
0+
Aantal Video Lessen
0/10
Gem. klant beoordeling

Over Crypto Trading Club

Over Crypto Trading Club

Crypto Trading Club

Sinds Bitcoin alom bekend is geworden en de hype die hier eind 2017 vervolgens omheen is ontstaan zijn veel mensen gaan onderzoeken hoe zij hier ook geld mee zouden kunnen verdienen. Maar het blijkt in de praktijk vaak voor velen lastiger dan gedacht om daadwerkelijk winst te maken en een positief rendement te behalen met het handelen en/of investeren in Bitcoin en andere Altcoins. Er zijn immers veel aspecten waar rekening mee dient te worden gehouden om daadwerkelijk succesvol te kunnen traden en investeren in cryptocurrency. Dit is een van de redenen dat wij met een groep van ervaren traders bij elkaar zijn gekomen begin 2018 en zijn gestart met de Crypto Trading club en de bijbehorende diensten.

Wat wij doen

Wij leren cursisten middels onze crypto trading cursussen waar zij allemaal op moeten letten tijdens het traden en over welke onderwerpen de nodige kennis opgedaan moet worden. Dit is noodzakelijk om met deze opgedane kennis een succesvolle strategie toe te kunnen passen. In onze basis crypto trading cursus zullen wij alle aspecten behandelen omtrent onze swing trade strategie. Deze strategie is volledig zelf samengesteld en uitvoerig getest door onze eigen traders. De strategie uit onze basis crypto trading cursus wordt al jarenlang toegepast door onze traders en bewijst keer op keer weer winstgevend te zijn. Onze cursisten boeken hier dan ook uitstekende resultaten mee. In de PRO crypto trading cursus leren we u een aantal extra technieken die ideaal samenwerken met de basis swing trade strategie. Zodra u beide cursussen gevolgd heeft is geen enkele marktsituatie u de baas en kunt ook u op elk gewenst moment succesvol gaan traden. Na het volgen van onze cursussen zullen wij meerdere voorbeelden geven waarin we de geleerde technieken in de praktijk gaan brengen. Op deze manier ziet u realtime hoe wij deze strategie toepassen. Na het volgen van de cursus krijgt u tevens toegang tot de cursus community waarin u kunt chatten met ons en andere cursisten. Ook kunt u hier al uw vragen omtrent de gevolgde crypto trading cursus stellen. Wij zijn pas tevreden als u succesvol en zelfstandig kunt traden en de technieken uit de crypto trading cursus goed beheerst.

Over onze cursussen

In onze cursussen leggen wij de focus op het traden op de exchange Bitmex. Hier hebben wij voor gekozen omdat we met onze swing trade strategie op deze exchange zowel op een opwaartse als neerwaartse trend kunnen traden en onze winsten kunnen pakken. Hierdoor kun je in iedere markt traden en zul je de geleerde technieken het snelst leren beheersen. De geleerde technieken uit de cursussen zijn overigens ook prima toepasbaar op reguliere exchanges zoals Binance en Bittrex. Het principe werk precies hetzelfde alleen kunnen we op deze exchanges buiten de coins die voor longterm worden gehold vaak alleen traden op opwaartse trends. Kortom wij leren u een succesvolle strategie en bieden daarnaast de benodigde nazorg in onze cursus community om ervoor te zorgen dat ook u een succesvolle trader kunt worden.

Crypto Trading Club

Sinds Bitcoin alom bekend is geworden en de hype die hier vervolgens eind 2017 omheen is ontstaan zijn veel mensen gaan onderzoeken hoe zij hier ook geld mee zouden kunnen verdienen. Maar het blijkt in de praktijk vaak voor velen lastiger dan gedacht om daadwerkelijk winst te maken en een positief rendement te behalen met het handelen en/of investeren in Bitcoin en andere Altcoins. Er zijn immers veel aspecten waar rekening mee dient te worden gehouden om daadwerkelijk succesvol te kunnen traden en investeren in cryptocurrency. Dit is een van de redenen dat wij met een groep van ervaren traders begin 2018 bij elkaar zijn gekomen en zijn gestart met de Crypto Trading club en de bijbehorende diensten.

Wat wij doen

Wij leren cursisten middels onze crypto trading cursussen waar zij allemaal op moeten letten tijdens het traden en over welke onderwerpen de nodige kennis opgedaan moet worden. Dit is noodzakelijk om met deze opgedane kennis een succesvolle strategie toe te kunnen passen. In onze basis crypto trading cursus zullen wij alle aspecten behandelen omtrent onze swing trade strategie. Deze strategie is volledig zelf samengesteld en uitvoerig getest door onze eigen traders. De strategie uit onze basis crypto trading cursus wordt al jarenlang toegepast door onze traders en bewijst keer op keer weer winstgevend te zijn. Onze cursisten boeken hier dan ook uitstekende resultaten mee. In de PRO crypto trading cursus leren we u een aantal extra technieken die ideaal samenwerken met de basis swing trade strategie. Zodra u beide cursussen gevolgd heeft is een enkele marktsituatie u meer de baas en kunt ook u op elk gewenst moment succesvol gaan traden. Na het volgen van deze cursussen zullen wij meerdere voorbeelden geven waarin we de geleerde technieken in de praktijk gaan brengen. Op deze manier ziet u realtime hoe wij deze strategie toepassen. Na het volgen van de cursus krijgt u tevens toegang tot de cursus community waarin u kunt chatten met ons en andere cursisten. Ook kunt u hier al uw vragen omtrent de gevolgde crypto trading cursus stellen. Dit vinden wij erg belangrijk, wij zijn immers pas tevreden als u succesvol en zelfstandig kunt traden en de technieken uit de crypto trading cursus goed beheerst.

Over onze cursussen

In onze cursussen leggen wij de focus op het traden op de exchange Bitmex. Hier hebben wij voor gekozen omdat we met onze swing trade strategie op deze exchange zowel op een opwaartse als neerwaartse trend kunnen traden en onze winsten kunnen pakken. Hierdoor kunt u in iedere markt traden en zult u de geleerde technieken het snelst leren beheersen. De geleerde technieken uit de cursussen zijn overigens ook prima toepasbaar op reguliere exchanges zoals Binance en Bittrex. Het principe werkt precies hetzelfde alleen kunnen we op deze exchanges buiten de coins die voor longterm worden gehold vaak alleen traden op opwaartse trends. Kortom wij leren u een succesvolle strategie en bieden daarnaast de benodigde nazorg in onze cursus community om ervoor te zorgen dat ook u een succesvolle trader kunt worden.

Enkele recensies van onze klanten

”Heb de 2 cursussen met plezier gevolgd en heb er veel van geleerd. De methodes passen goed bij elkaar en zijn inderdaad prima te combineren. De prijs kwaliteit verhouding vind ik daarnaast ook meer dan in orde. Wat mij betreft een aanrader!”

Mitchel

Cursus bundel

”Ben echt enthousiast geworden na het volgen van deze cursus. Vond dat de technieken duidelijk werden uitgelegd.
al met al zeer tevreden!”

Joey M

Basis Cursus

”Deze cursus is een mooie aanvulling op de basis cursus.
Vind het ook erg fijn dat ik met mijn vragen terecht kan bij het team van CTC. ”

Marieke

PRO Cursus

Onze video trading cursussen

Basis trading cursus

125,00
 • Uitleg Bitmex exchange
 • Basis swingtrade strategie
 • Het bepalen van entry points
 • Het bepalen van targets
 • Leverage toepassen
 • Externe factoren monitoren
 • Meerdere praktijkvoorbeelden
 • Opgenomen in HD-Kwaliteit
 • Onbeperkt toegang

basis + PRO bundel

275
175,00
 • Bespaar tijdelijk €100,- !
 • Gratis toegang tot E-Book
 • Toegang tot Basis cursus
 • Toegang tot PRO cursus
 • Unieke trading techniek
 • Toepasbaar op Crypto beurzen
 • Toepasbaar op Forex beurzen
 • Opgenomen in HD-Kwaliteit
 • Onbeperkt toegang
 • Online support
 • Toegang tot cursus community
ACTIE!!

PRO trading cursus

150,00
 • Uitleg Elliot wave theorie
 • Uitleg corrective waves
 • Gebruik maken van fibonacci
 • Uitleg Fibonacci extensions
 • Toepassen van de RSI
 • Divergences leren herkennen
 • Meerdere praktijkvoorbeelden
 • Opgenomen in HD-Kwaliteit
 • Onbeperkt toegang

Trading technieken

Leer technische analyses te maken en succesvolle strategie toe te passen.

Inbegrepen in Trading cursussen

Praktijkvoorbeelden

Bekijk praktijkvoorbeelden en zie hoe de technieken in de praktijk worden toegepast.

Inbegrepen in Trading cursussen

online support

Binnen 1 dag antwoord op al je vragen omtrent de door jou gevolgde cursus.

Inbegrepen in Trading cursussen

Cursus community

Krijg toegang tot de cursus community en chat met ons en andere cursisten.

Inbegrepen in Trading cursussen