cryptocurrency beginners cursus

Beginners E-Book

Dit beginners E-Book is voor iedereen die wil gaan starten met beleggen of handelen in cryptocurrency. Daarnaast is het E-Book ook zeer geschikt voor mensen die de overstap willen maken van de traditionele
aandelen en forex markten naar de cryptocurrency markten.

over het E-Book

0+
Aantal lessen
0+min
Tijdsduur lessen
0/10
Gem. klant beoordeling

Enkele recensies van onze klanten

”Ik ben recent gestart met de overstap van de reguliere aandelen markt naar de cryptocurrency markt. Het leek me handig om mezelf eerst eens te verdiepen in de basis. Ik moet zeggen dat ik veel heb opgestoken uit het E-book. Ik weet nu waar ik moet beginnen. Bedankt CTC! .”

James W

E-Book

”Ik vond de informatie uit het ebook erg duidelijk. Ook de uitleg over hoe ik bitcoins kan kopen en waar ik kan handelen vond ik handig. Ik dacht dat het allemaal erg ingewikkeld was maar dit valt me reuze mee. Overweeg nu om te gaan starten met de basis trading cursus.”

Manuel J

E-Book

”Ik kreeg gratis toegang tot dit e-book omdat ik de basis cursus heb afgenomen. Ik had al wel wat kennis van cryptocurrency maar heb er toch wel wat dingen uit op kunnen steken.”

Walter M

E-Book

Over de cursus

E-Book

17.99
Gratis
  • Beginners E-Book
  • Geheel gratis
  • De perfecte startgids
Popular

Inhoud E-Book

Beginners E-Book

Leer alles wat u moet weten alvorens u gaat investeren of traden in cryptocurrency.

Inbegrepen bij E-Book

Support

Wij beantwoorden al je vragen omtrent het E-Book. Ons team staat dagelijks voor je klaar.

Inbegrepen bij E-Book