Telegram Community

Facebook community

In de Facebook groep van de Crypto Trading Club delen wij het laatste crypto nieuws en maak je regelmatig kans op onze coin giveaways!  Deze community is gratis en voor iedereen toegankelijk.

In de Facebook groep van de Crypto Trading Club delen wij het laatste crypto nieuws en maak je regelmatig kans op onze coin giveaways!  Deze community is gratis en voor iedereen toegankelijk.

over onze Facebook community

0+
Aantal leden
0+
Aankomende Crypto giveaways
0+
Nieuwsberichten

Onze Facebook roadmap

Onze Facebook roadmap

300 Leden | Delen van nieuwsberichten
0%
700 Leden | 1e Crypto giveaway T.w.v. €70
0%
1000 Leden | Crypto giveaway T.w.v. €100
0%
1500 Leden | Crypto giveaway T.w.v. €150
0%
2000 Leden | Crypto giveaway T.w.v. € 200
0%
3000 Leden | Crypto giveaway T.w.v. € 300
0%
4000 Leden | Crypto giveaway T.w.v. € 400
0%
5000 Leden | Crypto giveaway T.w.v. € 500
0%
7500 Leden | Crypto giveaway T.w.v. € 1000
0%
10000 Leden | Crypto giveaway T.w.v. € 1500
0%
15000 Leden | Crypto giveaway T.w.v. € 2500
0%

Zodra je lid bent van onze Facebook groep zullen wij je op de hoogte houden van het laatste crypto nieuws en krijg je inzage tot waardevolle en interessante crypto gerelateerde content die wij delen met onze leden.

Daarnaast kun je discussiëren met ons en andere leden en maak je tijden het behalen van milestones uit onze roadmap kans op een van onze High potential coin portefeuilles tot wel €2500,-! Deze zullen wij verloten onder alle leden van onze Facebook groep die deelnemen aan deze actie!

Daarbij verloten wij ook nog maandelijks een shoptegoed onder de 10 meest actieve leden uit onze Facebook groep die op een positieve manier een bijdrage leveren.

Om deel te kunnen nemen aan onze giveaway acties dien je lid te worden van onze besloten Facebookgroep, tot snel!

 1. Deelname aan deze acties is gratis.
 2. Om aanspraak te kunnen maken op de give-away prijzen dien je lid te zijn van onze besloten Facebook groep. Dit is zodat wij een stukje transparantie kunnen bieden tijdens het bekendmaken van de winnaars.
 3. Iedere deelnemer kan slechts eenmaal een prijs winnen.
 4. De give-away acties worden maandelijks gehouden. De winnaars zullen telkens aan het einde van de maand bekend worden gemaakt in onze besloten Facebookgroep. Lid worden van deze besloten Facebookgroep kan via de bovenstaande button op deze pagina.
 5. Om deel te mogen nemen, dien je een minimale leeftijd van 18 jaar te hebben.
 6. De trekking van de winnaars geschiedt middels een digitale loting waar van buitenaf geen invloed op kan worden uitgeoefend.
 7. het overdragen van de prijzen zal uiterlijk binnen 5 dagen na bekendmaking worden gecommuniceerd via een privé bericht. 
 8. Indien binnen 2 weken na het privé bericht de prijs niet word geclaimd dan komt de prijs te vervallen.
 9. De Crypto Trading Club kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.
 10. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
 11. De persoonsgegevens die in het kader van give-away acties worden verkregen, worden gebruikt door De Crypto Trading Club voor de give-away acties en worden niet verstrekt aan derden. Voor meer informatie over ons privacybeleid klik hier.
 12. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien behoud de Crypto Trading Club zich het recht om naar eigen inzicht een besluit te nemen.
 13. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden, en dan specifiek regel 2 t/m 5 kunnen worden uitgesloten van deelname.

Coin giveaways

Maak kans op onze coin portefeuille giveaways t.w.v. €6500,-

Inbegrepen in Facebook Community

Shop tegeoed

Maak maandelijks kans op shoptegoed voor ons webshop.

Inbegrepen in Facebook community

Klankbord

Discussieer met ons en andere crypto traders & Beleggers.

Inbegrepen in Facebook community

Nieuwsberichten

Blijf op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Inbegrepen in Facebook community